Antena Căutare

Prețul cel bun, 7 octombrie. Concurentul care i-a ridicat părul pe mâini lui Liviu Vârciu după ce a doborât un „record absolut”

Concurentul de la Prețul cel bun care i-a lăsat mască pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Acesta a doborât un „record absolut” într-una dintre probele emisiunii.

Concurentul care i-a luat prin surprindere pe prezentatorii de la Prețul cel bun Galerie
Concurentul care i-a luat prin surprindere pe prezentatorii de la Prețul cel bun | Antena 1

Concurenții de la Prețul cel bun reușesc întotdeauna să-i ia prin surprindere pe cei doi prezentatori tv ai emisiunii de la Antena 1. Unul dintre concurenți i-a luat prin surprindere total pe prezentatorii tv Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu la Prețul cel bun, 7 octombrie.

Concurentul de la Prețul cel bun, 7 octombrie, care a doborât un „record absolut” la una dintre probe

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost surprinși să vadă cât de bine s-a descurcat unul dintre concurenții de la Prețul cel bun, 7 octombrie 2021. Acesta a avut un joc în care a trebuit să așeze câteva prețuri pe niște produse și s-a descurcat de minune.

Citește și: Prețul cel bun, 4 octombrie 2021. Liviu Vârciu, surprins complet de un concurent care a venit cu o căciulă cu cap, de marmotă

„Ai 4 prețuri și 4 produse aici. Trebuie să-mi pui prețurile corecte”, spune Liviu Vârciu câtre concurent.

„Un grătar electic cu capac, un scanner cu decupre pentru materiale textile, un aparat de făcut supă cu funcție de blender, un epilator cu laser”, a prezentat Andrei Ștefănescu produsele propuse.

„Așadar, avem 4 produse, 4 prețuri, pune-le cum trebuie. trebuie să faco cursă rapidă de 45 de secunde. Ești pregătit? Să înceapă cursa!”, îl îndeamnă Liviu Vârciu pe concurent.

„Ai toate 4! Wow”, mai spune Liviu.

„Bravo, record absolut la proba asta”, spune Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 5 octombrie. Replicile amuzante pe care le-au avut în emisiune Liviu și Andrei Ștefănescu. „Erai la Urgențe”

„Uite cum s-a făcut pe mine. Ești cel mai bun vizionar în ale prețului”, spune Liviu Vârciu.

Modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 7 octombrie. Iuliana Luciu și-a găsit un „iubit” în emisiunea de astăzi. A pupat un manechin... Prețul cel bun, 8 octombrie. Concurenta care l-a făcut pe Liviu Vârciu să exclame „Extraordinar!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Vineri, 20.10.2023, 19:00
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Începând de astăzi, quiz show-ul Prețul cel bun continuă pe Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Luni, 04.09.2023, 12:28
Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

În ediția de Prețul cel bun de pe 20 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Nicoleta Șușnea, consilier în vânzări, care a intrat și în finală.

Luni, 20.06.2022, 12:49
Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

În ediția de Prețul cel bun de pe 17 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Cosmin, un tânăr care are o meserie „nobilă”.

Vineri, 17.06.2022, 18:08
Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat Claudia Ciobanu, fostă concurentă la Mireasa.

Joi, 16.06.2022, 18:07
Ultimele știri
x