Prețul cel bun, 7 octombrie. Concurentul care i-a ridicat părul pe mâini lui Liviu Vârciu după ce a doborât un „record absolut”

Concurentul de la Prețul cel bun care i-a lăsat mască pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Acesta a doborât un „record absolut” într-una dintre probele emisiunii.

Concurentul care i-a luat prin surprindere pe prezentatorii de la Prețul cel bun

Antena 1

Concurenții de la Prețul cel bun reușesc întotdeauna să-i ia prin surprindere pe cei doi prezentatori tv ai emisiunii de la Antena 1. Unul dintre concurenți i-a luat prin surprindere total pe prezentatorii tv Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu la Prețul cel bun, 7 octombrie.

Concurentul de la Prețul cel bun, 7 octombrie, care a doborât un „record absolut” la una dintre probe

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost surprinși să vadă cât de bine s-a descurcat unul dintre concurenții de la Prețul cel bun, 7 octombrie 2021. Acesta a avut un joc în care a trebuit să așeze câteva prețuri pe niște produse și s-a descurcat de minune.

Citește și: Prețul cel bun, 4 octombrie 2021. Liviu Vârciu, surprins complet de un concurent care a venit cu o căciulă cu cap, de marmotă

„Ai 4 prețuri și 4 produse aici. Trebuie să-mi pui prețurile corecte”, spune Liviu Vârciu câtre concurent.

„Un grătar electic cu capac, un scanner cu decupre pentru materiale textile, un aparat de făcut supă cu funcție de blender, un epilator cu laser”, a prezentat Andrei Ștefănescu produsele propuse.

„Așadar, avem 4 produse, 4 prețuri, pune-le cum trebuie. trebuie să faco cursă rapidă de 45 de secunde. Ești pregătit? Să înceapă cursa!”, îl îndeamnă Liviu Vârciu pe concurent.

„Ai toate 4! Wow”, mai spune Liviu.

„Bravo, record absolut la proba asta”, spune Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 5 octombrie. Replicile amuzante pe care le-au avut în emisiune Liviu și Andrei Ștefănescu. „Erai la Urgențe”

„Uite cum s-a făcut pe mine. Ești cel mai bun vizionar în ale prețului”, spune Liviu Vârciu.

Modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri