Antena Căutare

Ce face Fuego atunci când nu e pe scenă: ”Fac asta de drag! Vreau să-mi ajut semenii!”

Paul Surugiu sau Fuego, așa cum e cunoscut în rândul românilor, este pe scenă de 25 de ani, iar de curând acesta și-a lansat o expoziție de picturi.

Paul Surugiu sau Fuego, așa cum e cunoscut în rândul românilor, este pe scenă de 25 de ani, iar de curând acesta și-a lansat o expoziție de picturi.

Invitat la ”Prietenii de la 11”, Fuego a mărturisit că banii pe care-i câștigă din expoziția de picturi ăi donează tinerilor talentați.

Artistul dă cărțile pe față! Cum a slăbit Fuego 15 kilograme în 45 de zile

”Muncesc din greu, pentru că în mai voi avea o nouă expoziție de picturi. De această dată, la Brașov. Am reușit, în patru ani de zile, care sprijină tinerii talentați și artiștii cu probleme, să ajutăm peste 200 de persoane. Vreau să fac lucruri frumoase pentru tinerii care au nevoie de ajutor, eu nu am avut multe șanse în tinerețe. Eu pictez în acrilic și e mai simplu. Fac lucrurile astea cu dragoste, nu am studii în domeniu, fac asta că-mi place. ”, a mărturisit el.

Ce alte dezvăluiri a mai făcut află urmărind clipul de mai sus!

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici! Zodia care are parte de schimbări drastice în săptămâna 25-1 martie!... Andreea Antonescu a dezvăluit secretul iubirii la distanță: ”Dacă făcea asta Traian al meu, credeți-mă că eram divorțați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x