Antena Căutare

Ce face Fuego atunci când nu e pe scenă: ”Fac asta de drag! Vreau să-mi ajut semenii!”

Paul Surugiu sau Fuego, așa cum e cunoscut în rândul românilor, este pe scenă de 25 de ani, iar de curând acesta și-a lansat o expoziție de picturi.

Paul Surugiu sau Fuego, așa cum e cunoscut în rândul românilor, este pe scenă de 25 de ani, iar de curând acesta și-a lansat o expoziție de picturi.

Invitat la ”Prietenii de la 11”, Fuego a mărturisit că banii pe care-i câștigă din expoziția de picturi ăi donează tinerilor talentați.

Artistul dă cărțile pe față! Cum a slăbit Fuego 15 kilograme în 45 de zile

”Muncesc din greu, pentru că în mai voi avea o nouă expoziție de picturi. De această dată, la Brașov. Am reușit, în patru ani de zile, care sprijină tinerii talentați și artiștii cu probleme, să ajutăm peste 200 de persoane. Vreau să fac lucruri frumoase pentru tinerii care au nevoie de ajutor, eu nu am avut multe șanse în tinerețe. Eu pictez în acrilic și e mai simplu. Fac lucrurile astea cu dragoste, nu am studii în domeniu, fac asta că-mi place. ”, a mărturisit el.

Ce alte dezvăluiri a mai făcut află urmărind clipul de mai sus!

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici! Zodia care are parte de schimbări drastice în săptămâna 25-1 martie!... Andreea Antonescu a dezvăluit secretul iubirii la distanță: ”Dacă făcea asta Traian al meu, credeți-mă că eram divorțați...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Ultimele știri
x