Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Prietenii de la 11

SEZONUL 1 | INTEGRAL

Ce face Fuego atunci când nu e pe scenă: ”Fac asta de drag! Vreau să-mi ajut semenii!”

Paul Surugiu sau Fuego, așa cum e cunoscut în rândul românilor, este pe scenă de 25 de ani, iar de curând acesta și-a lansat o expoziție de picturi.

Paul Surugiu sau Fuego, așa cum e cunoscut în rândul românilor, este pe scenă de 25 de ani, iar de curând acesta și-a lansat o expoziție de picturi.

Invitat la ”Prietenii de la 11”, Fuego a mărturisit că banii pe care-i câștigă din expoziția de picturi ăi donează tinerilor talentați.

Artistul dă cărțile pe față! Cum a slăbit Fuego 15 kilograme în 45 de zile

”Muncesc din greu, pentru că în mai voi avea o nouă expoziție de picturi. De această dată, la Brașov. Am reușit, în patru ani de zile, care sprijină tinerii talentați și artiștii cu probleme, să ajutăm peste 200 de persoane. Vreau să fac lucruri frumoase pentru tinerii care au nevoie de ajutor, eu nu am avut multe șanse în tinerețe. Eu pictez în acrilic și e mai simplu. Fac lucrurile astea cu dragoste, nu am studii în domeniu, fac asta că-mi place. ”, a mărturisit el.

Ce alte dezvăluiri a mai făcut află urmărind clipul de mai sus!

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro