Antena Căutare

Păpușa din Jocul Calamarului, la Revelionul Starurilor 2022. Cine s-a ascuns în spatele măștii inspirate de serialul Squid Game

Prima mască de asemenea dimensiuni folosită într-un show de televiziune! Păpușa din Squid Game - Jocul Calamarului a avut 3.8 metri înălţime, iar transportul a presupus o logistică impresionantă. Cine s-a ascuns, însă, în interiorul ei?

dansatori imbracati in uniforme rosii din Squid game danseaza in fata papusii din serial, pe scena de la Revelionul starurilor Galerie
O întreagă echipă de designeri a lucrat la hainele Păpuşii, cea mai spectaculoasă mască de la Revelionul Starurilor 2022 | Antena 1

“Una dintre cele mai complicate și spectaculoase măști din acest an este cea a Păpuşii, inspirată din serialul care a făcut înconjurul planetei – Squid Game. O echipă de peste 10 sculptori specializaţi în butaforii a lucrat vreme de câteva săptămâni la realizarea ei, iar transportul ei a presupus o logistică aparte. O întreagă echipă de designeri a lucrat la hainele păpuşii, care au fost montate direct pe ea, printr-un sistem special de ancorare!”, a dezvăluit producătorul show-ului, Augusta Lazarov Petrescu.

Vedetele de la Revelionul Starurilor 2022 au rămas și ele impresionate de păpușa uriașă, ba chiar un intrat în jocul propus de Dan Negru și au participat la un joc al eliminărilor, întocmai ca în celebrul serial.

Citește și: Secretele măștilor de la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, prezentat de Dan Negru

Reprezentanți ai echipelor Clasicilor și Noului Trend au dansat în jurul scaunelor pentru a determina ce tabără are dreptul să ghicească personalitatea ascunsă în păpușă. S-a lăsat cu glume, dar și cu accidentări.

Competitiv din fire, Șelly a uitat de tot și a împins-o pe Anca Țurcașiu de pe scaun: "Nu te iert!", i-a spus artista, care a sperat să rămână cât mai mult în joc, pentru a-și ajuta echipa.

Cine s-a ascuns în Păpușa din Squid Game - Jocul Calamarului la Revelionul Starurilor 2022

Așa cum obișnuiește de fiecare dată, Dan Negru le-a oferit atât celor prezenți în platou, cât și celor de acasă, un indiciu despre personalitatea ascunsă în Păpușa uriașă: "Numele meu e ]n numele vedetei".

Obișnuit cu indiciile de la Asia Express și cu jocurile de acolo, Cuza a intuit imediat despre cine e vorba și și-a ajutat coechipierii. Rămași ultimii pe scaune, Antonio Pican și Mălina Avasiloaie au răspuns și au ghicit că vedeta ascunsă în Păpușă era nimeni alta decât Loredana.

Citește și: Cum au sărbătorit Loredana și Nick Casciaro victoria sezonului 10 X Factor. Cei doi au dat o petrecere neașteptată

Îmbrăcată într-o ținută neagră, formată din sutien și pantaloni scurți, jachetă și dresuri din plasă, diva a impresionat în noaptea dintre ani.

Loredana a fost Păpușa din Squid Game - Jocul Calamarului la Revelionul Starurilor 2022

Pe lângă situaţiile de tot felul apărute în cabina de machiaj în timpul unui show de o asemenea anvergură, la fel ca anul trecut, şi în acest an, vedetele din spatele măştilor s-au mai confruntat cu un obstacol: timpul de aşteptare “în personaj”.

Dacă în anii trecuţi se respecta cu stricteţe programul, în acest an, toate măsurile de siguranţă care au fost luate la filmări au adus mici decalaje, astfel că unele dintre vedete au fost nevoite să aştepte zeci de minute costumate, cu faţa şi urechile complet acoperite.

Citește și: Detalii din culisele Revelionului Starurilor 2022, prezentat de Dan Negru

Loredana a fost nevoită să stea câteva zeci de minute bune cocoțată la 3.8 metri înălţime, până la plasarea Păpușii în platou și la desfășurarea jocului de scaune muzicale.

Pentru a coborî, a apelat la ajutorul lui Dorian Popa, care a ajutat-o să pășească pe platou și să îi salute pe toți cei prezenți la eveniment.

Revelionul Starurilor 2022, show-ul incendiar pentru petrecerea dintre ani

Zeci de vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună - acestea au fost ingredientele unui spectacol strălucitor, la Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor.

„Încerc ca anul acesta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion!”, a spus amfitrionul show-ului de la Antena 1, Dan Negru.

De 22 de ani alături de publicul Antena 1, prezentatorul a fost pregătit cu ghicitori, chiar dacă a resimțit emoții la filmările show-ului: "Când n-o să le mai am, mă las. E un job al emoțiilor și nu al câştigurilor materiale. Dacă scoți emoția din job, nu mai rămâne nimic."

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2022 vor veni personaje diverse, de la Regela Maimuţelor, la Maestrul Levitaţiei, Omul Apocalipsei, Gia din Madagascar, Zeus şi până la celebra Păpuşă inspirată din serialul care a facut înconjurul planetei – Squid Game. La miezul nopţii, Dan Negru îi va invita telespectatori la un recital live susţinut de Loredana şi orchestra Agurida.

Cine a fost Regele Maimuțelor, masca imposibil de la ghicit, la Revelionul Starurilor 2022. Dan Negru: "Pun la băta... Gia din Madagascar. Cine a fost felina sexy de la Revelionul lui Dan Negru. Giani Kiriță, înmărmurit la vederea ei: &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x