Oaaaau, cum a ajuns să arate! Micul Hercule e de nerecunoscut: „Are probleme serioase. Medicii i-au spus că...”

La 14 ani, Micul Hercule, așa cum este cunoscut în România Giuliano Stroe, s-a schimbat radical. Anul trecut, părinții l-au dus pe Giuliano în Spania, pentru un consult. Acolo, medicii i-au spus că dezvoltarea micuțului nu corespunde cu cea a unui copil normal.

Medicul spaniol Silvia Trevińo a declarat pentru televiziunea Cuatro că Giuliano Stroe are "grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase", scrie fanatik.ro. Această veste pare să-l fi pus pe gânduri pe tatăl lui Giuliano, care îi este și antrenor atât lui cât și fratelui său, Claudiu. În cele din urmă, cei doi fii ai familiei Stroe au mai renunțat la exercițiile de forță și au trecut la box.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri