Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Actrita Catrinel Dumitrescu a inceput seria cursurilor "Actorie, nu prefacatorie", la IMA

A juca teatru inseamna sa simti si sa gandesti, nu sa te prefaci. La fel trebuie sa procedezi si ca reporter. Este prima lectie pe care actrita Catrinel Dumitrescu le-a impartasit-o cursantilor de la Intact Media Academy. Artista a inceput seria cursurilor de "Actorie, nu prefacatorie". De acumactrita va devoala in fata elevilor secretele unei meserii care se adreseaza exclusiv publicului. Un public pe care trebuie sa il seduci cu naturalete si fara minciuni.

Acesta este primul exercitiu practic pe care l-au facut cursantii Intact Media Academy cu noul lor trainer. Catrinel Dumitrescu a venit la IMA cu gandul sa-i faca pe elevi sa se exprime natural si sa scape de frica de camera video.

„Imi plac, iubesc copiii, vreau sa le dau incredere, vreau sa ii ajut sa se descopere, sa-i reinvat sa fie copii, sa rada, sa citeasca, sa fie calmi, sa se bucure, sa rada, sa se joace, sa iubeasca", a declarat actrita.

Dragostea, inclusiv pentru meserie, este esentiala in viata, spune artista.

Iubirile lui Catrinel Dumitrescu sunt actoria si sotul ei, Emil Hossu. Pe Milu, cum ii spune actrita, l-a pierdut la inceputul acestu an. Fizic. Spiritual, sotul ei ii da putere. O putere pe care acum doamna Dumitrescu incearca sa o transmita elevilor.

Recomandari