Căutare Live

Adelina Pestritu a plans in emisiune!

Invitata lui Mihai Morar la "Rai da´ Buni" de la Antena 2, Adelina Pestritu a avut un moment emotionant care s-a lasat cu lacrimi cand a venit vorba despre mama ei, cea care ii umple vedetei momentele de singuratate.

Intrebata ce face de 8 martie, Adelina a spus ca va merge la mama ei, ca de fiecare data. Bruneta i-a si scris mamei ei o poezie in care, cuprinsa de nostalgie, i-a multumit pentru tot ce a facut pentru ea si fratele ei.

"Cand am cazut tu ai fost acolo si m-ai ridicat. M-ai invatat ce e bine si ce e rau si nu ti-a fost usor, stiu asta" au fost cateva dintre cuvintele pe care Adelina le-a dedicat celei care a nascut-o.

Vezi aici ce a facut-o pe Adelina Pestritu sa lacrimeze in direct!

FOTO! Jessica Simpson a postat pe Twitter prima fotografie cu fiica ei... Oana Zavoranu: "Nu exista inca sentimentul matern in mine"...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri