Adevărul despre relația Mirelei Vaida cu soacra ei. Prezentatoarea emisiunii Access Direct a făcut mărturisiri în direct

Mirela Boureanu Vaida și soțul ei au împlinit de curând 11 ani de căsnicie. Vedeta a povestit în direct cum a sărbătorit. Ziua a început "la cratiță" și a continuat cu vizita soacrei. Celebra prezentatoare s-a răsfățat cu un mesaj relaxant după plecarea acesteia, fapt ce i-a pus pe gânduri pe fani.

Mirela Vaida

Instagram/mirelavaida

''Fuga'' Mirelei Vaida la salon a fost interpretată de internauți drept urmarea unui conflict între ea și soacră, însă prezentatoarea a negat cu vehemență. Ba mai mult, aceasta susține că vizita soacrei chiar a ajutat-o să aibă puțin timp pentru plăcerile ei, departe de copii.

''Ea s-a dus în oraș cu copiii și cu soțul. Au făcut cumpărături, a plătit ea tot. N-ai ce să spui. Și am rămas să fac oalele cu mâncare''.

Vedeta a fost trasă la răspundere după mesajul pe care l-a postat pe rețeaua de socializare Instagram, unde ''se plânge'' de zilele petrecute în compania soacrei sale.

Mirela Vaida a ținut să lămurească această situație chiar în timpul reality show-ului pe care îl moderează. Ea susține că este atât de apropiată de mama soțului, încât cele două își permit astfel de glume.

''Nu e niciun conflict între mine și soacra mea. Dacă ar fi un conflict, n-aș vorbi așa cu ea și pe blog și pe Instagram și pe Facebook. Tocmai că ne înțelegem bine, ne permitem să glumim'', a explicat prezentatoarea în cadrul emisiunii Acces Direct.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri