Căutare Live

Adevărul despre relația Mirelei Vaida cu soacra ei. Prezentatoarea emisiunii Access Direct a făcut mărturisiri în direct

Mirela Boureanu Vaida și soțul ei au împlinit de curând 11 ani de căsnicie. Vedeta a povestit în direct cum a sărbătorit. Ziua a început "la cratiță" și a continuat cu vizita soacrei. Celebra prezentatoare s-a răsfățat cu un mesaj relaxant după plecarea acesteia, fapt ce i-a pus pe gânduri pe fani.

Mirela Vaida

Instagram/mirelavaida

''Fuga'' Mirelei Vaida la salon a fost interpretată de internauți drept urmarea unui conflict între ea și soacră, însă prezentatoarea a negat cu vehemență. Ba mai mult, aceasta susține că vizita soacrei chiar a ajutat-o să aibă puțin timp pentru plăcerile ei, departe de copii.

''Ea s-a dus în oraș cu copiii și cu soțul. Au făcut cumpărături, a plătit ea tot. N-ai ce să spui. Și am rămas să fac oalele cu mâncare''.

Vedeta a fost trasă la răspundere după mesajul pe care l-a postat pe rețeaua de socializare Instagram, unde ''se plânge'' de zilele petrecute în compania soacrei sale.

Mirela Vaida a ținut să lămurească această situație chiar în timpul reality show-ului pe care îl moderează. Ea susține că este atât de apropiată de mama soțului, încât cele două își permit astfel de glume.

''Nu e niciun conflict între mine și soacra mea. Dacă ar fi un conflict, n-aș vorbi așa cu ea și pe blog și pe Instagram și pe Facebook. Tocmai că ne înțelegem bine, ne permitem să glumim'', a explicat prezentatoarea în cadrul emisiunii Acces Direct.

Dieta cu care Adele a slăbit peste 27 de kg. Prelungește viața și schimbă complet structura organismului... Lolrelai, fosta concurentă de la iUmor, campanie umanitară pentru copiii bolnavi de cancer...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri