Căutare Live

Afla cum a pierdut Oana Zavoranu averea la vrajitoare!

Oana Zavoranu continua razboiul impotriva vrajitoarelor si camatarului care au pagubit-o cu sute de mii de euro. Ea este pregatita sa ii bage la inchisoare.

Oana Zavoranu a prezentat la "Un show pacatos" modul in care actionau vrajitoarele si camatarul Sebastian Dobrescu, zis Ologu'. Vedeta a marturisit ca a obtinut o multitudine de informatii care sa o ajute sa ii bage in puscarie. Ea le va prezenta procurorilor DNA in speranta ca acestia vor face lumina in dosar.

Desi a fost tradata chiar de propriul avocat, asa cum sustine vedeta, ea nu a renuntat la lupta impotriva celor care au pagubit-o.

Oana Zavoranu a declarat ca in caz sunt implicate si persoane influente, care faceau afaceri cu Ologu'.

De asemenea, ea a facut un apel catre toti cei care au fost pagubiti in acelasi mod, cerandu-le sa o contacteze pentru a aduna cat mai multe probe la dosar.

Roxana Marinescu e disperata. Sotul ei vrea sa divorteze!... Robert Pattinson nu mai locuieste cu Kristen Stewart...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri