Live acumAnimatie: Vaiana
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Alexandru Arşinel are nevoie de o minune. Mărturie sfâşietoare despre lupta pe care o duce: „Este cea mai grea încercare a familiei noastre”

Alexandru Arşinel, mărturie sfâşietoare. Marele actor vorbeşte cu lacrimi în ochi despre ce se întâmplă cu soţia lui. Lupta pe care o duce actorul pentru ca femeia iubită să mai trăiască.

„Mă simt mai puțin bine din cauza necazurilor pe care le am. Dar, în rest, eu, ca persoană, mă simt bine. Multă lume știe, soția mea e paralizată. Este cea mai mare durere a familiei noastre”, a spus Arșinel.

Nu are de ales. Trebuie să fie puternic pentru o putea ajuta pe femeia care i-a fost alături aproape toată viața.

„Pentru ea, trebuie să mă descurc. În mod normal, Dumnezeu ar trebui să mă ajute mai mult, pentru că toată viața ne-am rugat la el și cred că a trecut prea ușor peste necazurile noastre.”

Cu lacrimi în ochi, Alexandru Arșinel a vorbit și despre prietena și colega de scenă Stela Popescu, cea care i-a fost parteneră o viață.

Ce secret ascundea Stela Popescu! Alexandru Arșinel a dezvăluit totul! „Eram la volan și...”

„A fost un om minunat. un om care nu m-ar fi lăsat să plec vreodată cu gândirea spre o zonă negativă. Era de-un optimism extraordinar, cred c-am furat ceva din optimismul ei”, a mai spus Alexandru Arșinel.

Pe 1 iulie, Alexandru Arşinel a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni“ după ce a acuzat o stare de rău, având tensiunea foarte mică. El a fost ţinut la terapie intensivă, iar marţi, 2 iulie, a fost externat.

„Stela, mai lasă-mă puțin aici!”. Alexandru Arșinel, declarație emoționantă, în direct, după ce a ajuns la Terapie Intensivă

Atunci, actorul a mărturisit însă că sănătatea sa este în continuare şubredă şi ia foarte multe medicamente. El a mai precizat că îl macină şi problemele de sănătate ale soţiei sale, care este paralizată.

„Dimineață am revenit acasă. În primul rând, m-am dus la soție să o văd. Era fericită că mă vede. Știa ce s-a întâmplat. În spital se aude, chit că eu eram la alt etaj”, a spus Alexandru Arșinel.

Recomandari