Clientele lui Răzvan Ciobanu, gest neașteptat după moartea designerului! Ce au făcut

Alin Gălăţescu este peste tot. A fost la Atipic Beauty dar acum vorbim despre o prezentare de modă pe care tocmai a organizat-o. Una cu totul şi cu totul specială, un proiect de suflet al analistului de fashion, dedicat în acest an regretatului designer şi prieten, Răzvan Ciobanu.

Mai exact, Alin Gălățescu a organizat un Best Of al ţinutelor care l-au consacrat pe creator şi care sunt purtate şi acum cu bucurie de cele care i-au trecut pragul atelierului şi care i-au devenit mai mult decât cliente.

Cu ele, Răzvan Ciobanu, „copilul teribil al modei”, a legat o relaţie deosebită. Aşadar, ca să îi aducă un omagiu, acestea au îmbrăcat din nou hainele creatorului de modă şi au defilat cu ele pe podium.

Sunt creaţii purtate cu mândrie chiar de doamnele care de-a lungul timpului şi-au cumpărat ţinutele de la Răzvan Ciobanu. Iar acum, au defilart şi ele alături de modele consacrate, la Palatul Primăverii, din Capitală.

„Vom demonstra că acest tânăr şi extraordinar designer român care a fost Răzvan Ciobanu a lăsat foarte mult şi foarte multe într-o zonă care contează enorm, relaţia sa cu clienţii săi. Şi asta pentru că, dincolo de ţinute, pe cliente le mai leagă ceva de copilul teribil al modei. O prietenie pe viaţă”

PREMIUL „RĂZVAN CIOBANU” PENTRU TINERI DESIGNERI

Evenimentul, dedicat în acest an lui Răzvan Ciobanu, este, de fapt, un proiect de suflet al lui Alin Gălăţescu. O gală ajunsă la cea de-a 20-a ediţie, în cadrul căreia şi tineri designeri români îşi prezintă colecţiile. Premiul „Răzvan Ciobanu” va fi acordat anual celui mai promiţător tânăr designer din România.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri