Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ana Crețu, vacanță atipică! Cum arată concediul îndrăgitei actrițe din serialul Sacrificiul! |Video

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul pandemiei de coronavirus din România iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de concediu, în adevăratul sens al cuvântului! Printre ei se numără și îndrăgita actriță Ana Crețu, din serialul Sacrificiul.

Și de data aceasta, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vară cu 100 de prieteni”!

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și Ana Crețu, care a venit cu idei de vacantă care te pot inspira și pe tine. Actrița a împărtășit cu fanii, ce face ea vara aceasta, ce planuri are și cum va petrece sezonul estival.Ana Crețu, vacanță atipică! Cum arată concediul îndrăgitei actrițe din serialul Sacrificiul! |Video

Pentru mine vara asta este una atipică, ca pentru noi toți. Nu am putut să-mi fac meseria, așa ca m-am axat pe alte lucruri. Am avut timp destul de mult pentru introspecție, pentru stat în natura, pentru familie, pentru prieteni noi, și prieteni vechi, si multa ,multa iubire, a declarat Ana Crețu, pentru Vara cu 100 de prieteni.

Cristina Ciobănașu, vacanță la mare! Cum arată concediul îndrăgitei actrițe! |Video

Aflați ce va face actrița, în restul zilelor care îi vor râmâne libere, ce sfaturi vă oferă Ana Crețu și ce vă încurajează actrița să faceți vara aceasta, dar și cum se distrează vedeta și ce mesaj a transmis pentru telespectatorii Antena 1.

Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Recomandari