Live acumObservator 16
Prime Time 20:00iUmor

Andreea Antonescu, eforturi de a masca adevărul despre relația cu soțul ei! Cine a dat-o de gol pe artistă

A încercat să mascheze divorţul, dar până la urmă a fost dată de gol! Andreea Antonescu e pregătită să pună punct căsniciei. Prietena sa vorbeşte despre toate problemele cu care se confruntă vedeta, în aceste momente.

A încercat să mascheze divorţul, dar până la urmă a fost dată de gol! Andreea Antonescu e pregătită să pună punct căsniciei. Prietena sa vorbeşte despre toate problemele cu care se confruntă vedeta, în aceste momente.

Adevărul iese întotdeuana la suprafaţă. Aşa se întâmplă şi în cazul cuplului Andreea Antonescu şi Traian Spak. Cei doi par a fi o familie modernă, însă adevărul este cu totul altul!

Andreea Antonescu și soțul ei apar foarte rar în fotografii şi, mai mult decât atât, soţul artistei îşi duce traiul în Statele Unite ale Americii, lucru care a atras deopotrivă numeroase zvonuri legate de o posibilă despărţire.

Mai mult decât atât, zvonurile sunt susţinute totodată şi de prietena cunoscutei artiste care a mărturisit că relaţia celor doi nu mai funcţionează. Aceasta este de părere că Andreea are nevoie de cineva care să fie permanent prezent în viaţa ei, pentru că este mult prea greu să stea mereu departe de el şi să-şi crească singură copilul. Astfel că, divorţul ar fi inevitabil, chiar dacă se încearcă salvarea relaţiei.

Confidenta solistei a mai adăugat că această căsnicie la distanţă durează de ani buni şi se văd atât de rar încât practic nu mai sunt o familie.

Nici Andreea Antonescu nu exclude varianta de a divorţa de soţul ei. Chiar dacă nu a declarat deschis, artista a lăsat de înţeles că acest lucru este inevitabil. Deşi în momentul de faţa, nu i s-a schimbat statutul, artista a declarat că nimic nu este pe vecie şi că singura garanţie în această viaţă este moartea şi în rest totul este relativ. Însă Andreea a mărturisit în urmă cu puţin timp cu totul altceva.

„Eu călătoresc foarte mult, el vide destul de des în țară. Noi nu facem publică și nu am făcut niciodată publică fiecare venire a lui în țară, fiecare plecare a mea... Acum, când plec aproximativ șase-șapte luni de zile, îți dai seama, e cu totul și cu totul altă situație”

Sursa: Antena Stars