Căutare Live

Sexy mama! Andreea Bălan s-a afișat în costum de baie. Artista arată senzațional după două nașteri | Foto

Andreea Bălan a trecut prin diferite transformări de-a lungul vremii, iar de la prima sa apariție televizată în cadrul emisiunii pentru copii ”BaDa BaNu” a încercat diverse stiluri muzicale și, odată cu ele, și stiluri vestimentare. Aspectul  fizic a rămas, în schimb, același. Trup tras prin inel, talie accentuată și picioare subțiri.

Andreea Bălan

Andreea Bălan radiază în ultima perioadă. Cântăreața iubește din nou, iar fericirea i se citește pe chip. Vedeta se menține în formă mai bine ca niciodată.

Ea s-a fotografiat în costum de baie la mare, alături de fiicele ei, iar fanii i-au adus laude pentru aspectul fizic, după cele două nașteri avute.

Anda Adam, criticată dur de fani după ce a pozat într-un costum de baie prea mic: „Ce exemplu le dai copiilor tăi?”. Răspunsul vedetei | Foto

Deși a fost la un pas de moarte anul trecut, la cea de-a doua naștere, Andreea Bălan dă dovadă de ambiție pe toate planurile. Vedeta a renăscut din propria cenușă după un an dificil în care a avut parte și de o despărțire scandaloasă. Cântăreața afișează imagini în care arată că viața merge înainte, ba mai mult, ea radiază total.

Artista este tot mai des văzută zâmbind și având o stare bună. Unul dintre motive ar putea fi noul său partener, Tiberiu Argint, cu care a petrecut o mini-vacanță de vis în Vama Veche.

Vedeta a afișat de curând o siluetă de invidiat la mare. Andreea a îmbrăcat un costum de baie discret, dar care a lăsat la vedere trupul bine lucrat și armonios.

Imagine adorabilă cu îngerașii Alinei Pușcaș! Cum arată cei trei copii ai prezentatoarei de la "Te cunosc de undeva!"? | Foto

Sexy mama! Andreea Bălan s-a afișat în costum de baie. Artista arată senzațional după două nașteri | Foto

Anda Adam, criticată dur de fani după ce a pozat într-un costum de baie prea mic: „Ce exemplu le dai copiilor tăi?”. Răs... "Regele" Salam își vinde "palatul". Ce sumă fabuloasă trebuie să achite viitorul proprietar | Foto...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri