Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Actrița Maria Buză, la un pas de moarte! Concurenta de la Asia Express, dezvăluire cutremurătoare: „A ales să...”

Maria Buză numără orele pânâ când o să plece în Asia Express! Înainte de a pleca în marea aventură, vedeta a oferit un interviu despre momentul în care a fost salvată de la moarte!

Maria Buză numără orele pânâ când o să plece în Asia Express! Înainte de a pleca în marea aventură, vedeta a oferit un interviu despre momentul în care a fost salvată de la moarte!

Marea cumpănă trăită de Maria Buză! Celebra actriță a trăit momente de coșmar atunci când era însărcinată.

O hemoragie declanșată brusc a făcut-o pe artistă să meargă de urgență la spital și medicii au fost puși în fața unei situații extrem de complicate: să salveze copilul printr-o operație de cezariană de urgență sau să o salveze pe mamă (Maria Buză), care pierduse deja mult sânge și se afla într-o stare critică.

George, soțul artistei care participă în sezonul trei al emisiunii Asia Express, nu a știut ce să răspundă și a spus că alege să salveze mama. Medicii au făcut tot posibilul pentru a salva atât copilul, cât și pe Maria Buză.

„El este un copil unic, pentru mine înseamnă totul”, a mărturisit emoționată Maria Buză despre momentul de cumpănă din viața sa, cel în care era să moară.

Ce detalii a dezvăluit despre sezonul trei Asia Express și ce gânduri o încearcă înainte de plecarea în marea aventură? Află totul urmărind materialul celor de la Antena Stars!

ASIA EXPRESS, SEZONUL TREI

Asia Express”, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan. Concurenții care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro