Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Bogdan Alexandru, prezentatorul Observatorului, dezvăluiri despre planurile din aceasta vară! | Video

Antena 1 continuă campania "Vara cu 100 de prieteni". De această dată, prezentatorul Observatorului, Bogdan Alexandru ne-a dezvăluit despre planurile sale pentru aceasta vară.

Și de dată aceasta, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vara cu 100 de prieteni”!

Vlad Gherman, pregătiri intense! Află ce planuri are actorul, pentru această vară! | Video

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și Bogdan Alexandru, care a venit cu idei de vacantă care te pot inspira și pe tine. Vedeta TV a împărtășit cu fanii, ce face el vara aceasta și ce planuri are pentru acest sezon estival.

Bogdan Alexandru, prezentatorul Observatorului, dezvăluiri despre planurile din aceasta vară! | Video

"De fiecare dată când mă urc în mașină, mă gândesc, ca aceasta este ziua când vom pleca în vacanță? Anul acesta nu va fi nici lungă, nici departe de casă. Va fie xact cât trebuie și unde trebuie. Îmi doresc pentru fiecare copil dințara asta, cel putin o saptămână în care sa fie alături de familia lu, într-un loc pe care nu l-a mai văzut niciodată. Într-un loc nemaipomenit. Ne vom vedea la Observator, în fiecare zi de luni pâna vineri, toată vara, de la ora 12:00-14:00. Tu ce faci vara asta?"

Aflați ce va face prezentatorul, în restul zilelor care îi vor râmâne libere și cum își petrece acest sezon, dar si ce mesaj transmite vedeta, pentru telespectatorii Antena 1.

Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Recomandari