Brigitte Bardot: "Nu pot sa traiesc fara un iubit"

Are 77 de ani, dar inca mai crede in dragoste. Este vorba despre Brigitte Bardot. Fostul sex-simbol al anilor ’60 a marturisit ca nu poate trai singura, fara un partener de viata. Totodata, ea a rostit o fraza memorabila, despre imbatranire.

Vedeta a privit cu alti ochi tentativa ei de sinucidere de la 16 ani. „Niciun barbat nu merita sa vrei sa mori pentru el, dar disperarea mea de atunci, in fata unei singuratati pe care nu o suportam, m-a determinat sa fac o gramada de prostii! Nu pot sa traiesc singura, am nevoie de un partener, de un sot, de un amant", a marturisit diva.

Intrebata cum suporta imbatranirea, frantuzoaica a raspuns: „Este infricosator, dar e in firea lucrurilor. Si apoi, mai bine imbatranesti decat sa mori".

Sursa: vdtonline

Foto: Hepta

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri