Căutare Live

Briliantule, cum de ai renunţat la aşa frumuseţe? Alexandra Dinu, o divă strălucitoare pe străzile Romei

De când a decis să părăsească România, viaţa Alexandrei Dinu s-a schimbat radical. A devenit o femeie rafinată, elegantă, discretă şi mereu zâmbitoare.

Alexandra Dinu s-a transformat într-o femeie superbă şi rafinată

De când a decis să părăsească România, viaţa Alexandrei Dinu s-a schimbat radical. A devenit o femeie rafinată, elegantă, discretă şi mereu zâmbitoare.

Timp de doi ani, între 2001 şi 2003, a fost soţia lui Adrian Mutu. Toată presa din România era cu ochii pe ei. Din dragostea lor a venit pe lume Mario, dar povestea de iubire n-a durat mult. Şi-au spus adio, iar Alexandra a decis să părăsească ţara. Şi bine a făcut!

În Italia, a reuşit să-şi clădească o carieră de succes, în lumea cinematografiei. Dar nici pe plan personal nu-i merge rău deloc. După câteva relaţii eşuate cu diverşi actori, pare că şi-a găsit fericirea în braţele lui Luca Bastianello, pe care l-a întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei "Rosso San Valentino".

Nu-i aşa că e superbă?

În sfârșit! Mila Kunis a născut o fetiță... Cântăreața cheală a anilor '80 a luat-o razna de tot: Merge la concerte îmbrăcată în preot!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri