Care este, de fapt, numele Ralucăi Pastramă, fosta soție a lui Pepe

Raluca Pastramă, fosta doamnă Pascu, a trecut printr-o despărțire după mai bine de opt ani de căsnicie alături de Pepe. Mulți s-au întrebat ce nume poară în prezent fosta soție a artistului.

Raluca Pascu și Pepe

Instagram/Raluca Pascu

Pepe şi Raluca Pastramă s-a despărțit oficial, la notar, după opt ani de căsnicie, pe data de 8 februarie 2021. Pepe a susținut de la bun început că decizia separării aparține fostei sale soții.

Raluca și artistul s-au căsătorit în anul 2012, în urmă cu opt ani și au împreună două fetițe minunate pe nume Rosa Alexandra Pascu și Maria Pascu.

Vestea că cei doi divorțează a fost dată chiar de Pepe chiar pe canalul său de Youtube, pe 2 noiembrie 2020, artistul a spus că a făcut tot posibilul să-și salveze relația, dar soția sa nu a mai dorit acest lucru.

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă, prima poză după despărțire. Ce i-a făcut să se reîntâlească la două luni de la divorț

Deși a trecut ceva timp de când sunt separați, ruptura pare să nu se fi produs și asta pentru că Pepe încă o aduce în discuție pe fosta lui soție, căreia îi ia apărarea în fața presei pe motivul că numele nu îi este folosit corect.

Ce nume poartă în prezent Raluca, fosta soție a lui Pepe

Pepe a spus în emisiunea sa online care este, de fapt, numele fostei sale soții. Artistul declară că pe Raluca nu o mai cheamă Pastramă de opt ani de zile și aceasta nu și-a schimbat numele nici măcar când au divorțat. Cei doi au decis de comun acord ca bruneta să păstreze numele artistului.

Astfel, numele corect al Ralucăi este Raluca Pascu.

"Băi nene, și nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele", a spus Pepe, potrvit Viva.

Pentru Pepe, anul 2020 a adus multe provocari și încercări printre care se numără și divorțul de soția sa, Raluca Pastaramă.

Citește și: Rosa, fiica lui Pepe și a Ralucăi Pastramă, împlinește 6 ani. Ce mesaj i-au transmis cei doi fetiței lor

Pepe a spus că nu există un motiv major care să ducă la divorțul celor doi, dar nu se mai poate și au decis să pornească pe drumuri separate. Pentru a pune capăt speculațiilor, Pepe a decis să fie el primul care dă vestea.

"Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de două săptămâni. Nu mai există tensiuni acum. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copii", a declarat Pepe.

Artistul a mărturisit într-un interviu pentru Antena Stars că micuțele sale i-au dat cele mai importante lecții de viață în acele momente când destinul său căuta o cale pe care să se îndrepte.

După despărţirea de Raluca, artistul s-a confruntat şi cu un episod care l-a marcat profund: „Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta.

Citește și: Pepe a vorbit despre viața amoroasă după divorțul de Raluca Pastramă

Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor. Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei.

În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum. Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective.

Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam. Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, adaugă Pepe pentru Antena Stars.

Ultimele știri