Cât s-a schimbat și cum arată acum Thomas Brodie-Sangster, puștiul din filmul "Love Actually"

Thomas Brodie-Sangster, actorul cunoscut pentru rolul său de debut din filmul “Love Actually”, s-a schimbat incredibil de mult. Puștiul s-a transformat într-un bărbat și e de nerecunoscut.

Thomas Brodie-Sangster este născut din părinți artiști, iar de la ei a moștenit dragostea pentru muzică.

profimedia

Thomas Brodie-Sangster și-a început cariera în actorie încă din copilărie, iar la vârsta de 13 ani a primit primul rol important.

Actorul care își face apariția și în faimosul și urmăritul serial “The Queen's Gambit” a dezv[luit de curând că deși pare încă foarte tânăr, el a împlinit deja 30 de ani, spre uimirea fanilor săi. Actorul a jucat și în trilogia “The Maze Runner” a povestit într-un interviu pentru emisiunea This Morning că după debutul său din copilărie nu a mai jucat roluri însemnate până la “The Maze Runner”, ca și când cariera lui a fost pe pauză.

citește și: Cum arată acum Macaulay Culkin, la 30 de ani de la premiera filmului "Singur Acasă"

Cu toate acestea, s-a bucurat de sprijinul familiei și al prietenilor. A avut o copilărie presărată cu responsabilități și a avut mereu multe scenarii de învățat, dar actorul dezvăluie că i-a plăcut enorm acest început al său în lumea actoriei.

Pe lângă rolul lui din filmul “Love Actually”, unde Thomas interpretează rolul băiețelului lui Liam Neeson, el a jucat și în filmul pentru copii “Nanny McPhee”, “Bright Star” și a avut chiar o apariție și în “Star WarsI: The Force Awkens”. Noul proiect la care lucrează în prezent Thomas este o animație și se numește "Dragon Rider".

Lucruri inedite despre tânărul actor Thomas Brodie-Sangster

Nu multă lume știe că Thomas este văr de gradul doi cu Hugh Grant. Tatăl lui Thomas este faimos pentru cariera sa de muzician și actor, fiind celebru pentru adaptarea piesei "Regele Leu".

Thomas a mărturisit că printre artiștii săi preferați se află Queen și Eminem. Actorul nu are studii în domeniul actoriei și nici nu a avut parte de un training formal când vine vorba de jucat. Pentru a reuși în carieră, el are un talent înnăscut care, combinat cu munca asiduă l-au ajutat să ajungă să fie foarte apreciat.

Deși a jucat alături de Keira Knightly în filmul “Love Actually”, diferența de vârstă dintre cei doi este de doar 5 ani. El a avea 13 ani pe când juca rolul lui Sam, iar Keira 18 ani, jucând rolul unei femei măritate.

Atunci când a primit rolul din “The Queen's Gambit”, Thomas a acceptat fără să fi citit măcar cartea după care a fost făcut filmul. El l-a interpretat pe Benny Watts, un jucător de șah. Astfel, actorul a mărturisit că e dislexic și că nu prea citește, fiind extrem de greu pentru el și când are de învățat un scenariu.

citește și: 26 de ani de la premiera celui mai popular film din istorie. Cum arată azi protagoniștii din Închisoarea Îngerilor

Thomas era să joace în Harry Potter, în rolul lui Ron Weasley. El dăduse o probă pentrul rol, dar a fost respins la vârsta de 10 ani, aceasta fiind prima sa experiență de acest gen. Deși l-a lovit destul de tare această respingere, el a avut multe de învățat.

Moștenind talentul părinților lui, Thomas este a cochetat și cu muzica. Thomas cântă la chitară bas și la tobe.

Ultimele știri