Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu, despre cum îți poți da seama dacă ești păcălit într-un restaurant. Ce detalii „din interior” a scos la iveală

Ce a dezvăluit Cătălin Scărlătescu despre restaurantele din România. Juratul de la Chefi la cuțite a vorbit pe larg despre domeniul culinar, explicând cum îți poți da seama dacă ești păcălit într-o astfel de locație. Ce părere are despre produsele folosite în restaurantele din țară.

Galerie
Cătălin Scărlătescu, despre cum îți poți da seama dacă ești păcălit într-un restaurant | Antena 1

Având în vedere experiența sa din bucătărie, chef Scărlătescu a adus recent în discuție o problemă delicată, care nu este atât de des abordată. Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum îți dai seama dacă ești păcălit la restaurant.

Citește și: De ce s-a îndrăgostit Cătălin Scărlătescu de Doina Teodoru. Ce are special actrița, din perspectiva chef-ului

Cătălin Scărlătescu, despre cum îți poți da seama dacă ești păcălit într-un restaurant

Mai exact, se pare că în multe astfel de locații se practică această activitate, clienții fiind mințiți în legătură cu originea produselor pe care le comandă, ca mai apoi, în farfurie, să primească de fapt, altceva. Juratul de la Chefi la cuțite a vorbit deschis despre aceste incidente, el fiind la rândul său proprietarul mai multor restaurante din Capitală și cunoscând bine acest domeniu.

Articolul continuă după reclamă

Invitat în cadrul podcastului lui Mihai Morar, Cătălin Scărlătescu a explicat că el merge pe premisa calității în locațiile sale. Cu toate acestea, în România, multe dintre restaurante încă își mai păcălesc clienții atunci când anunță că produsele lor sunt proaspete, spre exemplu.

„Dacă vrei să îți dai seama de un restaurant cât de fantastic e nu intra în restaurant, du-te în spate la gunoi și ai să vezi acolo ce scrie pe cutii. Pește de captură (în meniu n.r) și vezi chestiile alea de polistiren cu numele tuturor fermelor din Grecia de pește. Povești cu pești de captură, cum stau 25 de greci cu undițele în mână și ți-l trimit. Nu există așa ceva, este o tâmpenie. Foarte multe dintre restaurantele din București au păcălit clientul foarte mult timp și încă îl păcălesc,” a spus chef Scărlătescu în podcastul lui Mihai Morar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce aflase Doina Teodoru despre Cătălin Scărlătescu, înainte ca cei doi să formeze un cuplu. Actrița a povestit tot!

Ce a dezvăluit Cătălin Scărlătescu despre restaurantele din România

Cătălin Scărlătescu a vorbit pe larg despre domeniul culinar și marfa pe care restaurantele o folosesc pentru preparate. Chef-ul a dezvăluit detalii „din culise”, explicând că marfa de „top” este de cele mai multe ori limitată și ajunge cu greu în locațiile din România. Produsele au nevoie de toate certificatele și sunt transportate cu mașini speciale.

„Eu la un moment dat am vrut să fac ceva cu kobe (..) Am sunat acolo, că na, eram colegi, i-am rugat cu cerul și pământul să îmi facă și mie rost de doi mușchi. Nu să-mi facă rost, să-mi dea, că nu îți dă nimeni. Ca să vezi cum vin mușchii ăia, înnebunești.

E un pachet atât (arată că e un pachet mare n.r), în care stă un mușchi, cu toate certificatele din lume. Deci nu poți să își dai seama, ală are transport ca vinul Petrus, nu poți să îl bagi în geantă și să vii aici. Nu, îți trebuie ă mașină specială care să ți-l aducă la temperatura care trebuie, deci este o întreagă poveste. Kobele ăla sau wagyu-ul ăla, nu sunt pe toate drumurile. Nimeni nu ne bagă pe noi în seamă ca și piață, e foarte greu să pui mâna pe top marfă. De ce este top marfă pentru că este ediție limitată!”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Lewis Capaldi și Ellie MacDowall, cel mai nou cuplu de la Hollywood. Cum a început povestea lor de dragoste... Încoronarea Regelui Charles al III-lea. Primele imagini cu ținutele speciale ale Regelui și Reginei consoarte, Camilla...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x