Antena Căutare

Ce a declarat Theo Rose despre veniturile sale și cum face banii

Theo Rose a declarat că are bani cât să-și permită ce vrea, dar că nu face prea mult cu ei, momentan, pentru că nu e afaceristă cât să facă investiții bune.

colaj theo rose la plaja Galerie
Theo Rose are bani și nu face nimic deosebit cu ei | Instagram

Artista Theo Rose se bucură de succes pe toate planurile. Are o carieră muzicală bine văzută, se bucură de popularitate atât în mediul online cât și în mediul offline și nu se dă înapoi când e vorba de declarații sincere.

Artista a precizat că banii și-i face singură, că se consideră norocoasă că reușește să facă ceea ce îi place și că vede cariera ei ca pe o modalitate de a fi mai aproape de fanii ei prin muzică.

Theo Rose nu se sfiește să fie transparentă cu privire la banii pe care îi face

Cât despre partea financiară, artista a declarat, potrivit Viva, că imediat ce a împlinit 18 ani, aceasta și-a semnat singură contractele și că nici măcar nu și-a luat un avocat, așa cum a fost sfătuită.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Theo Rose a fost asaltată de fani. Ce s-a întâmplat, de fapt

Vedeta câștigă sute și chiar și mii de euro din postările pe rețelel sociale și din diverse proiecte din televiziune.

Eu pe părinții mei nu i-am lăsat niciodată să se bage, am semnat contracte de capul meu, după ce am făcut 18 ani, a spus ea, potrivit sursei menționată.

Mai și scria că trebuia să consult un avocat și eu nu consultasem pe nimeni. Pentru mine, ce se întâmplă muzical, e gratuit cumva.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Theo Rose s-a costumat în casa căldărarilor. Ce decizie a luat

Sunt convinsă că e vorba de business. Și eu fac bani, mulțumesc lui Dumnezeu că îmi permit lucruri la care înainte doar visam, dar nu-mi pasă de partea asta de business și de bani. Am bani strânși și nu fac nimic cu ei.

‘Lasă că e pandemie, ce să faci. De ce să investesc dacă nu sunt afaceristă. Eu acum sunt cântăreață, nu știu să fac afaceri, a spus ea.

Artista încasează pentru 45 de minute de concert aproximativ 4000 de euro iar o postare de-ale ei pe rețelele de socializare cu sau fără menționarea clientului, valorează între 500 și 1200 de euro, potrivit sursei menționată.

Veronica Vulpița a revenit pe rețelele de socializare după o perioadă lungă de absență. Acesta a pus pe gânduri cu ultim... Leonardo DiCaprio, afectat de situația din Ucraina. Ce gest a făcut celebrul actor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x