Ce bolid conduce Anamaria Prodan, după zvonurile despre divorț și amanta lui Laurențiu Reghecampf. Cum își alină impresara durerea

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află de o perioadă lungă de timp pe buzele tuturor. După ce au apărut o mulțime de zvonuri despre divorț și o posibilă amantă a afaceristului, impresara a surprins pe toată lumea cu imagini din bolidul pe care îl conduce.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află de o perioadă lungă de timp pe buzele tuturor. După ce au apărut o mulțime de zvonuri despre divorț și o posibilă amantă a afaceristului, impresara a surprins pe toată lumea cu imagini din bolidul pe care îl conduce.

Instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec printr-o perioadă mai tumultoasă. În ultima perioadă au apărut mai multe speculații în presă despre divorțul celor doi, dar și despre o posibilă amantă pe care o are fostul fotbalist.

Încă de când au apărut zvonurile despre separarea lor, impresara a fost cea care a declarat că relația lor este foarte puternică și că nu se gândesc să divorțeze. De asemenea, aceasta a publicat mai multe imaginii cu soțul său pe rețelele sociale pentru a demonstra tuturor că se iubesc ca în prima zi.

Citește și: Unde a plecat Anamaria Prodan după ce s-a zvonit că divorțează. Ce a publicat impresara pe rețelele sociale

Deși a preferat să își țină sentimentele cât mai departe de presă, se pare că cele întâmplate în ultima lună au afectat-o pe vedetă, lucru evident din postările sale din mediul online. Impresara încercă să își aline durerea prin ieșiri în oraș cu bolidul de lux.

Ce bolid conduce Anamaria Prodan, după zvonurile din ultima perioadă

Anamaria Prodan a decis să se consoleze bolidul de lux, după "problemele" pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta și-a încântat urmăritorii de pe Instagram cu mai multe postări din mașina de colecție.

Bolidul costă mai bine de 500.000 de euro, fiind unul dintre cele mai spectaculoase modele de Lamborghini. Superba blondină s-a lăsat filmată în timp ce stătea la volanului mașinii, iar clipul a atras imediat toată atenția internauților.

De asemenea, impresara a fost surprinsă și în timp ce își conducea bolidul de lux. Cu părul prins în coadă, un compleu animal print, o pereche de ochelari de soare și un machiaj discret, Anamaria Prodan a făcut senzație la volanul mașinii. Vedeta nu a uitat nici de bijuteriile care s-au potrivit de minune cu outfit-ul său.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj neașteptat, când mulți credeau că divorțează. Ce i-a transmis lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut spectacul pe străzile din Dubai cu frumusețea sa și cu mașina de colecție. Și prietenii virtuali au rămas cu gura căscată atunci când au văzut ce bolid de lux conduce, iar comentariile nu au încetat să apară.

Ce a spus Anamaria Prodan despre divorțul de Laurențiu Reghecampf

Încă de când au apărut primele zvonuri despre "divorțul anului" dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, impresara a ținut neapărat să lămurească pe toată lumea. Aceasta a dezvăluit că nu divorțeză.

„Eu, Anamaria Prodan nu divorțez”, a dezvăluit vedeta.

„Măi, eu am un bărbat prea smecher, care mă ține așa în mână îmi face toate poftele, ce visez noaptea bărbatul meu îmi dă ziua. Ți se pare că eu am bărbat de lăsat, eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume, nu din România. Am vrut să-i fac surpriză de 15 ani, am stabilit tot, am avut un prieten care nu avea ce să caute pe listă, dar întâmplarea a făcut că a scăpat pe listă și ne-a dat în primire și soțul a venit cu o zi înainte acasă și ne-a strigat planurile, n-am mai putut face cu aeroportul...i-am explicat că am vrut să fie surpriză, n-a mai fost, asta este, din punctul meu de vedere totul e perfect.”, a mai spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Ultimele știri