Ce înălțime are Andreea Bănică. Detaliul pe care foarte puțini l-au știut despre artistă

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară, însă foarte puțini știu ce înălțime are.

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară, însă foarte puțini știu ce înălțime are

Instagram

Andreea Bănică este o prezență de-a dreptul spectaculoasă, iar aparițiile sale impecabile impresionează de fiecare dată publicul. De asemenea, artista se mândrește cu un trup de fotomodel și cu cele mai frumoase trăsături ale feței, pe care le evidențiază de câte ori are ocazia.

Cântăreața este cunoscută în toată țară, însă puțini dintre fanii săi știau ce înălțime are, lucru pe care l-au aflat în urmă cu puțin timp.

Ce înălțime are Andreea Bănică

De curând, artista a publicat pe contul de Instagram un videoclip creativ în care le dezvăluie prietenilor virtuali cele mai persoane informații despre ea. Aceasta a evidențiat faptul că are 43 de ani, rozul este culoarea sa preferată, este zodia gemeni, iar muzica și familia sunt lucrurile care o fac fericită.

Printre toate aceste detalii, Andreea Bănică a menționat și faptul că are 1.70 m, însă alte detalii au atras atenția celor 838 mii de urmăritori.

Citește și: Andreea Bănică, mândră de fiica sa. Cum arată micuța Sofia și cât de mult seamănă cu artista

"Dacă sunteți noi pe pagina mea, vă super pup și v-am lăsat aici câteva informații generale despre mine, că să mă cunoașteți mai bine! 🤗 Aștept să-mi spuneți și voi", a scris cântăreața la descrierea clipului, semn că este foarte activă pe rețelele sociale și interacționează des cu fanii săi.

Deși au aflat ce înălțime are vedeta, internauții au rămas cu gura căscată atunci când Andreea Bănica și-a dezvăluit vârsta. Foarte mulți dintre aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că nu pare de 43 de ani și că nu i-ar fi dat mai mult de 34 de ani.

De asemenea, ținuta artistei a întors imediat privirile publicului masculin. Aceasta a îmbrăcat o bluză albă tip corset, care i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, talia de invidiat și superbele trăsături ale feței. Din peisaj nu au lipsit bijuteriile, coafura impecabilă și machiajul discret care s-au potrivit de minute cu piesa sa vestimentară.

Citește și: Bluză fără sutien vs vremea de afară. Andreea Bănică a lăsat la vedere mai mult decât ar fi vrut pe rețelele de socializare

Mesajele prietenilor virtuali nu au întârziat prea mult. Aceștia au ținut neapărat să evidențieze că este o femeie extrem de frumoasă și că a găsit elixirul tinereții.

"Ești superbă ca întotdeauna! te pup" sau "Cum 43 de ani? am rămas mască, dacă spuneai 34 de ani mai credeam.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care își menține aspectul fizic.

Andreea Bănică se mândrește cu o familie minunată

Pe lângă cariera de succes pe care o are în industria muzicală, Andreea Bănică este o mamă extrem de fericită și împlinită. Aceasta publică foarte des imagini cu familia sa, mai ales cu cei doi micuți ai săi care îi bucură inima de fiecare dată.

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Lucian Mitrea. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi copii superbi, o fată și un băiat.

Ultimele știri