Bluză fără sutien vs vremea de afară. Andreea Bănică a lăsat la vedere mai mult decât ar fi vrut pe rețelele de socializare

Deși a trecut de pragul de 40 ani și este mama a doi copii, Andreea Bănică continuă să fie posesoarea unor forme de invidiat.

Andreea Bănică continuă să fie posesoarea unor forme de invidiat

Instagram/ Andreea Banica

Frumoasa blondină face furori la fiecare apariție, atât în viața reală, cât și în mediul online, acolo unde fanii așteaptă cu sufletul la gură ultimele informații despre ea.

Iar artista nu este deloc zgârcită cu postările. Recent, aflată la munte, Andreea Bănică s-a pozat pe balcon, în timp ce admira fulgii de zăpadă.

În imagine, vedeta poartă jeans, o maletă albastră și are o eșarfă pe mâna stângă. Deși peisajul era unul de vis, un alt detaliu le-a atras atenția prietenilor săi virtuali.

Citește și: Vedetele din România și din străinătate care s-au căsătorit în mare secret. Nunțile lor au fost ascunse de ochii lumii

Aceștia s-au concentrat pe decolteu, unde bluza aleasă s-a mulat perfect sânii ei goi și a lăsat la vedere efectul pe care temperatura scăzută l-a avut asupra lor.

”Frumoasă și sexy”, ”Superbă ești, Andreea”, i-au scris utilizatorii în secțiunea de comentarii.

Cum se menține Andreea Bănică în formă

După ce l-a adus pe lume pe Noah, Andreea Bănică cântărea 76 de kilograme. Într-un timp relativ scurt, ea a reușit să slăbească 17 kilograme după ce a eliminat prăjelile și grăsimile din alimentația sa.

Citește și: Puțini au avut ocazia să-l vadă. Cine este și cu ce se ocupă soțul Andreei Bănică

În prezent, la 42 de ani, artista are o siluetă perfectă, pe care o îngrijește cu multă trudă. Vedeta a pus accentul pe un stil de viață sănătos și face mult sport, iar rezultatele sunt evidente.

"În primul rând exercițiile pe care le fac eu nu le face toată lumea. Exercițiie sunt diferite pentru fiecare corp în parte.”, răspundea Andreea unei întrebări primite pe Instagram.

Legat de greutatea sa, diva pare foarte mulțumită de cifrele care apar atunci când urcă pe cântar.

Citește și: Andreea Bănică, schimbare radicală de look. Transformarea prin care a trecut i-a luat prin surprindere pe fani

”Am 62 de kilograme, dar nu este relevant acest aspect, pentru că fiecare corp este în felul lui", a fost răspunsul dat de Andreea Bănică fanelor de pe Instagram.

Cu toate acestea, vedeta încă se lupta cu poftele sale de dulce, căci ciocolata și prăjiturelele sunt alimentele pe care le adoră.

Ultimele știri