Căutare Live

Ce meserii a avut Cristi Borcea, în penitenciarele în care a fost închis! Declarațiile cutremurătoare ale omului de afaceri! |Video

Ce meserii a avut Cristi Borcea, în cele cinci penitenciare în care a fost închis și ce cumpene a depășit fostul acționar de la Dinamo, cât timp a fost în închisoare.

Fostul boss dinamovist face mărturisiri tulburătoare, despre viaţa din spatele gratiilor. În plus, s-a aflat și motivul pentru care judecătorii au decis să-l elibereze condiționat!

Cristi Borcea, situație critică! "Am să merg o lună de zile la psihiatrie-psihologie pentru a-mi rezolva această problemă " Video

A fost cea mai mare cumpănă în viața lui Cristi Borcea. Fostul acționar de la Dinamo a trecut atunci prin clipe grele. Pușcăriea nu a fost ușoară, iar Borvcea a întâmpinat mari probleme.

"Sunt momente în care, acolo îți dai seama ca nu i le dorești nici celui mai mare dușman al tău. Să mergi 200 de persoane la trei dușuri, doua ore pe zi, Din șase dușuri, funcționează doar trei. Băteam în ușă ca să fugă șobolanii," erau declarațiile lui Borcea.

Borcea a fost eliberat din închisoare mult mai devreme decât termenul inițial, pentru ca nu a avut abateri disciplinare. Mai mult, el s-a implicat în peste 150 de activități educative și a muncit îîn toate cele cinci penitenciare.

Star News. Cristi Borcea şi-a obligat toate soțiile să semneze un act. În ce constă documentul

Fostul acționar de la Dinamo a absolvit 58 de cursuri artistice, culturale, religioase și sportive. DE asemenea, a luat parte de 24 de dezbateri din penitenciar, organizate pe diverse teme.

Borcea a și muncit, el a lucrat la centrala termică, la spălătorie și la punctul de preluare deținuți.

Cu ce s-a ocupat Valentina Pelinel în perioada cât a stat fără Cristi Borcea

Deși, nu a fost ușor, deoarece CRisti Borcea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, cât timp a sta închis, fiind nevoit să stea o vreme la spitalul din penitenciar, apoi a suferit intervenții chirurgicale la inimă. De asemenea, omul de afaceri a fost intoxicat cu mercur, ajungând de mai multe ori în situații critice și a fost chiar si la un pas de moarte.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri