Antena Căutare

Cezar Ouatu și iubita lui, Raluca Jurcă, au ajuns în fața altarului. Cum au fost fotografiați cei doi

După ce și-au cunoscut socrii, Cezar Ouatu și iubita lui, Raluca Jurcă, au ajuns în fața altarului.

Cezar Ouatu și iubita lui au ajuns în fața altarului. Cum au fost fotografiați cei doi

hepta.ro

Deși la început Cezar Ouatu și Raluca Jurcă erau prieteni apropiați, au ajuns să formeze un cuplu. La un an după despărțirea de Andreea Vilău și încercarea de a forma un cuplu cu Simona Iacob, Cezar s-a îndrăgostit din nou.

sleeping beauties 🌸

O postare distribuită de 𝕽𝖆𝖑𝖚𝖈𝖆 𝕵𝖚𝖗𝖈𝖆 (@raluca.jurca) pe

Citește și: Cine este noua iubită a lui Cezar Ouatu? Bruneta i-a furat inima celebrului cântăreț

El formează un cuplu cu Raluca Jurcă, o tânără din Alba Iulia care i-a furat inima. Noua iubită a cântărețului are doar 21 de ani și este studentă la SNSPA.

Cezar Ouatu și Raluca Jurcă au ajuns în fața altarului

Cei doi și-au petrecut vara împreună, au fost la mare și s-au bucurat de mai multe vacanțe, ca un cuplu fericit. Relația lor decurge atât de bine încât cei doi și-au cunoscut deja socrii.

#FREEDOM #LOVE #HAPPINESS #ILY

O postare distribuită de CEZAR OUATU (@cezar.ouatu) pe

După ce frumoasa șatenă și-a dus iubitul la părinții ei acasă, Cezar Ouatu și Raluca au ajuns în fața altarului. Ei au decis să devină nași spirituali pentru micuțul unor prieteni. Raluca a purtat o rochie albastă foarte elegantă, asortându-se cu costumul gri a lui Cezar. Cezar a spus că se gândește la nuntă, dar nu își dorește una fastuoasă.

Ce i-a spus Printul Charles Dianei în noaptea dinaintea nunții: “Nu a vrut să trăiască în minciună”... Fiul lui Kamara, din nou pe mâna medicilor. Care este starea lui Leon acum...
Parteneri
Zodiile care au o atitudine autoritară. Nu renunță niciodată la ideile lor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x