Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Cheryl Cole îşi vinde locuinţa pentru a începe o nouă viaţă alături de iubitul ei. Uite cum arată casa de peste şase milioane de dolari!

Cheryl Cole( 33 ani) şi iubitul său Liam Payne(23 ani) ,au devenit în martie părinţii unui băieţel, Bear, dar cei doi nu vor locui în locuinţa artistei, vor o viaţă nouă. Cheryl a început prin a-şi vinde impunătoarea locuinţă din Hertfordshire, Marea Britanie, contra sumei de 6,5 milioane de dolari.

Cheryl Cole (33 ani) şi iubitul său, Liam Payne (23 ani), au devenit, în martie, părinţii unui băieţel, Bear, dar cei doi nu vor locui în locuinţa artistei, pentru că-și doresc o viaţă nouă. Cheryl a început prin a-şi vinde impunătoarea locuinţă din Hertfordshire, Marea Britanie, contra sumei de 6,5 milioane de dolari.

Designul casei a fost conceput de Anita Kohn şi fiica acesteia, Claudia Afshar, care a declarat pentru revista “People” că: ”Cheryl iubeşte proprietatea, dar iubitul ei locuieşte în partea de sud a Londrei şi vrea să meargă să trăiască împreună acolo, să fie o familie adevărată. Chiar i-a părut rău să părăsească acestă casă atât de specială pentru ea.”

Locuinţa are 8000 de metri pătraţi şi este cunoscută sub numele de “Brickfields”, are şase dormitoare, şase băi, o bucătărie spaţioasă, spa,sală de fitness, piscină interioară, sală de cinema şi multe alte beneficii din punct de vedere al construcţiei şi nu numai. Dar cuvintele sunt de prisos,va lăsăm mai jos imaginile să va convingeţi cât de impunătoare este locuinţa artistei.

Recomandari