Căutare Live

Cine este noua iubită a lui Walter Zenga. Michela Motoc e de o frumusețe răpitoare

Walter Zenga iubește după despărțirea de Raluca Rebedea. Noua iubită a antrenorului italian ar fi tot o româncă, scria presa din Italia. El și Michela Motoc s-ar fi cunoscut în Dubai.

Walter Zenga iubește după despărțirea de Raluca Rebedea. Noua iubită a antrenorului italian ar fi tot o româncă, scria presa din Italia. El și Michela Motoc s-ar fi cunoscut în Dubai

Profimediaimages.ro

Walter Zenga și Raluca Rebedea s-au despărțit, în urmă cu circa un an, după 15 ani de relație. Deși după despărțirea inițială, cei doi au încercat să-și mai dea o șansă, însă lucrurile nu au mai funcționat și au pus stop definitiv.

La scurt timp după finalizarea divorțului, Walter s-a mutat în Milano. În acest oraș ar fi fost însoțit de noua lui iubită, Michela.

Cine este Michela Motoc, noua iubită a lui Walter Zenga

Michela Motoc are 31 de ani și este româncă. Tânăra a crescut în provincia Verona din Cavaion și se laudă cu locul trei la Concursul Miss Europa Continental.

Citește și: Prima aniversare după divorțul de Walter Zenga. Cum și-a petrecut Raluca Zenga ziua de naștere

Între ea și Walter Zenga ar fi fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut în Dubai, scrie italy24news, acolo unde Michela a locuit doi ani.

Potrivit publicației Corriere dello Sport, cei doi s-au mutat, deja, împreună, fără să-i intereseze diferența de vârstă de aproape 30 de ani dintre ei.

“În ciuda celor treizeci de ani diferență dintre ei, Walter și Michela, paparazzi care i-au susprins în orașul Milano au descoperit că între ei pare să fie și o mare armonie, dar și o oarecare complicitate în a nu-și face publică relația. Momentan, nu s-au făcut prezentările prezentările oficiale în familie”, mai scrie publicația citată.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

Walter Zenga, dat de gol de paparazzi

Fotografii l-au zărit pe Walter Zenga în compania modelului și influencerului, Michela Motoc, în urmă cu scurt timp.

Citește și: Detalii de culise din divorțul anului 2020. Ce avere au avut de împărțit Raluca și Walter Zenga

După o cină romantică la lumina lumânărilor, cei doi ar fi petrecut seara în casa unde Zenga s-a mutat, după ce au părăsit definitiv Emiratele Arabe Unite.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Mirela Vaida răspunde criticilor fanilor săi. "Bat inspre 40 si cred ca m-am cam linistit". Ce reacții a stârn...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri