Căutare Live

Cristi Borcea, cu rujul Alinei la intalnirea cu fosta sotie

Actionarul dinamovist a asistat la o lansare de produse realizata la clinica de infrumusetare condusa de Mihaela, insa pe buzele lui se puteau observa urmele de ruj lasate de Alina cand il sarutase, probabil, la plecarea din casa.

Desi Mihaela si Cristi Borcea s-au despartit, cei doi trebuie sa aiba grija de afacerile comune, iar acest lucru presupune ca actionarul dinamovist si fosta lui sotie sa se afiseze impreuna la diferite evenimente.

Asa s-a intamplat ieri, cand spartanul sef a asistat la o festivitate de lansare a unor noi produse cosmetice oferite de clinica de infrumusetare patronata de Mihaela. Prezenta lui a starnit zambetele invitatilor, pentru ca pe buzele acestuia se puteau observa urmele de ruj pe care Alina le lasase cu ocazia unui sarut anterior.

Conform editiei online a ziarului Click, fosta sotie a depasit destul de elegant incidentul, rezumandu-se sa declare ca ea si Cristi se sustin in continuare si ca in curand vor pleca in vacanta, in Turcia, impreuna cu copiii.

Miranda Kerr: “Fiul meu poarta numele unui fost iubit mort”... VIDEO! Veronica, fostul manager Hi-Q: " Se vor destrama. Vor ingenunchea in fata mea"...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri