Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30iUmor

Cristina Țopescu a murit în urmă cu aproape trei săptămâni, după ce a făcut infarct în somn. Polițiștii nu au găsit niciun bilet de adio

Apar noi detalii în cazul morții Cristinei Țopescu. Medicii au stabilit cauza morții prezentatoarei TV și au declarat că aceasta s-a stins din viață în urmă cu trei săptămâni în urmă. Nu a fost găsit niciun bilet de adio.

Cristina Țopescu a murit în urmă cu aproape trei săptămâni, după ce a făcut infarct în somn. Polițiștii nu au găsit niciun bilet de adio

Potrivit Observator.tv care citează surse din anchetă, Cristina Țopescu ar fi murit în urmă cu aproximativ trei săptămâni în urmă, după ce ar fi făcut infarct în somn.

Cristina Țopescu a murit, la varsta de 59 de ani! Nu mai fusese văzută de câteva săptămâni

Surse din anchetă spun că legiştii au descoperit că jurnalista, care avea 59 de ani, ar făcut infarct în somn.

De altfel, ea a fost găsită în pat, îmbrăcată în haine de dormit, moartea în somn fiind şi prima ipoteză a celor care au găsit-o.

Tată și fiică, reuniți în ceruri! Ce i-a mărturisit Cristina Țopescu părintelui ei, la primul interviu pe care i l-a luat: „M-ai iertat?”

De asemenea, surse din cadul Poliției spun că nu a fost găsit niciun bilet de adio, ceea ce indică, de asemenea, un deces în somn.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, duminică, 12 ianuarie 2020, după ce vecinii au sunat îngrijorați la Poliție. Prezentatoarea nu mai fusese văzută de mai bine de trei săptămâni. Cristina Țopescu avea 59 de ani.

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro