Căutare Live

Cruduța, sexy și rea, călare pe motor. Imaginile care au aprins imaginația bărbaților și invidia femeilor

Weekend-ul trecut a avut loc cea mai fierbinte ședință foto, a cărei protagonistă a fost chiar Daniela Crudu. Sexy asistenta lui Capatos a pozat provocator pe motoare cu mulți cai putere.

Weekend-ul trecut a avut loc cea mai fierbinte ședință foto, a cărei protagonistă a fost chiar Daniela Crudu.

Sexy asistenta lui Capatos a pozat provocator pe motoare cu mulți cai putere.

Imaginile au făcut deliciul domnilor și au stârnit invida multor doamne și domnișoare, am spune noi.

Îmbrăcată cu o salopetă roșie și foarte mulată pe corp, ce-i punea în evidență corpul bine lucrat la sală, bruneta a atras toate privirile.

Despre farmecele Cruduței, nu mai sunt prea multe de spus. Frumoasa brunetă face furori ori de câte ori apare, lăsându-și fanii fără răsuflare, așa cum s-a întâmplat și weekend-ul acesta. Mândria motociliștilor, nu alta!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Vrea să se transforme într-o bombă sexy într-un timp scurt! "M-am îngrăşat fără motiv"...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri