Căutare Live

Cum arată acum Robert Irwin, fiul lui Steve Irwin. Băiatul celui care a fost „Vânătorul de crocodili” a împlinit 18 ani

Robert Irwin, fiul regretatului Steve Irwin, a împlinit 18 ani, iar sora sa, Bindi, i-a făcut o urare emoționantă.

Fiul lui Steve Irwin a împliit 18 ani

gettyimages.com

Robert Irwin, fiul lui Steve Irwin și-a sărbătorit aniversarea de 18 ani alături de cei dragi. Tânărul Robert avea numai 3 ani când tatăl său, „Vânătorul de Crocodili” a fost ucis de o pisică de mare.

„18 ani azi. A fost o zi absolut specială sărbătorită cu prietenii, familia și chitara. Mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-ați oferit-o de ziua mea de naștere”, a scris Robert Irwin pe contul său de Instagram.

Ce i-a transmis Bindi Irwin lui Robert Irwin de ziua lui

Bindi Irwin a publicat pe contul său de Instagram o fotografie din ziua nunții ei, când l-a avut pe fratele său alături.

„La mulți ani la 18 ani celui mai bun frate. Anul acesta ai dvenit unchi. Abia aștept să văd ce aventuri incredibile sunt la orizont pentru tine. Voi fi mereu aici pentru tine. Te iubesc”, i-a transmis sora sa Bindi Irwin, care în anul 2021 a devenit mamă.

Robert Irwin îi moștenește talentele tatălui său

Tânărul Robert a fost premiat anul trecut în cadrul Wildlife Photographer of The Year pentru o fotografie realizată în timpul incendiilor din Australia.

Citește și: Criticile primite de Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin. Ce spune despre bunicul ei. "Steve ar fi furios"

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

„Pentru mine, fotografierea naturii este despre a spune o poveste care să aducă o schimbare pentru mediu şi planetă. Simt că premiul pentru această imagine este cu atât mai special, nu doar ca o recompensă personală, dar şi ca o aducere aminte a influneței noastre asupra mediului şi a responsabilităţii de a avea grijă de el'', a declarat tânărul după ce a obținut premiul publicului pentru fotografia realizată în timpul incendiului., potrivit BBC.

Tânărul Robert este la fel de pasionat de animale ca tatăl său. Anul trecut Robert a realizat o înregistrare pentru o emisiune TV, în care a fost atacat de un șarpe, pe care a încercat să-l prezinte publicului, eliberându-l în sălbăticie.

Presa internațională a comparat momentul în care șarpele îl atacă pe Robert, cu un moment similar în care protagonist era tatăl său. Modul de a reacționat a fost identic, având în vedere că Robert nu a intrat în panică și a zâmbit în timp ce sângele i s-a prelins pe obraji.

Cine a fost Steve Irwin

Steve Irwin, australianul devenit celebru prin prisma documentarelor cu animale sălbatice pe care le realiza s-a născut pe 22 februarie 1962 și a decedat pe 4 septembrie 2006, din cauza înțepăturii în inimă a unei pisici de mare.

Dragostea pentru animale și curajul l-a făcut celebru, și a insuflat aceste două caracteristici i celor doi copii ai săi, Robert și Bindi. Robett avea aproape 3 ani când tatăl său a murit, iar Bindi, sor alui Robert, avea 8 ani când a aflat despre tragicul accident. Bindi are acum 23 de ani, s-a căsătorit în anul 2020, este actriță și cântăreață în Australia.

Mama lui Culiță Sterp, imaginea emoționantă cu nepoții ei. Cum s-a pozat femeia care i-a dat viață alături de fiul artis... Andrei Ștefănescu, imagine înduioșătoare cu fiul său. Cât a crescut Ayan: „Aș încerca să scriu cât de mult te iubesc”...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri