Cum arată mama cântăreței Lady Gaga, la 64 de ani. Ți se pare că seamănă?

 
+2 click pentru
galerie

Lady Gaga este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, însă puțină lume știe cum arată mama artistei, în vârstă de 64 de ani.

Lady Gaga a fost primit la New York, în cadrul National Board of Review Awards, premiul pentru cea mai bună actriță pentru rolul pe care l-a interpretat în filmul „A Star is Born”. Artista a avut-o alături și pe mama sa, Cynthia Germanotta, în vârstă de 64 de ani.

În timpul discursului de mulțumire, Lady Gaga a ținut să-i mulțumească mamei sale.

„Noi am avut întotdeauna un mod special de a trăi și de a aborda viața, familia mea italiană imigrantă. Îți mulțumesc că ai crezut în mine mama. Îți mulțumesc că ai crezut atât de mult în mine, m-a ajutat să-mi împlinesc visurile. Tot ce fac este pentru a-mi face familia mândră”, a spus Lady Gaga.

Lady Gaga a câștigat Globul de Aur pentru piesa „Shallow”, însă a pierdut la categoria ”Cea mai bună actriță” în fața lui Glenn Close și a mărturisit că este diferită mult de personajul pe care-l joacă:  „Ally își pierduse speranța, era în depresie, era nesigură. Ally era tot ce nu eram eu atunci când am intrat în această lume. A trebuit să reflectez la o perioadă trecută din viața mea, în liceu și chiar mai devreme, când eram ținta glumelor. M-am uitat în trecut, am fost curajoasă să arăt lucruri pe care nu mi le arăt nici mie, așa am creat-o pe Ally.”

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI