Căutare Live

Cum arată Nicole Eggert la 50 de ani. Actrița era un sex simbol în „Baywatch”. Schimbarea e vizibilă

Nicole Eggert a fost văzută mult timp ca un sex simbol în serialul „Baywatch”, însă acum imaginea ei este diferită față de cea pe care și-o amintesc cei mai mulți dintre cei care au urmărit serialul. Iată cum s-a schimbat actrița de-a lungul timpului. Ea a împlinit recent 50 de ani.

Cum arată Nicole Eggert, starul din Baywatch, la 50 de ani

Profimedia

Nicole Eggert ar fi trecut prin momente tumultoase ale vieții, încă din adolescență, a născut de două ori, iar acum aproape că este greu de recunoscut.

Citește și: David Hasselhoff, la 69 de ani. Cum s-a schimbat actorul din serialul "Baywatch"

Cum arată Nicole Eggert, actrița din „Baywatch”, la 50 de ani

Nicole Eggert a împlinit 50 de ani anul acesta, pe 13 ianuarie 2022. Ea a interpretat rolul Robertei „Summer” Quinn în Baywatch, în perioada 1992-1994. Pe atunci, avea 30 de ani, iar zvonuri apărute în presă spun că și-ar fi făcut la acea vreme o operație de mărire a sânilor pentru că se simțea „în competiție” cu Pamela Anderson.

Oricum ar fi fost, blonda cu forme a ajuns să facă și ea furori în costumul de baie roșu, strâmt, când alerga pe nisip. Atrăgea privirile constant și era imaginea „perfectă”, pe care o păstrau numeroși bărbați în minte. „Summer” Quinn, personajul interpretat, era foarte atrăgătoare, dar și bună, și muncitoare, dedicată meseriei ei de salvamar în serial.

După trei sezoane, Nicole Eggert a decis să părăsească distribuția pe motiv că ar fi fost „nefericită” de modul în care serialul îi afecta în mod negativ reputația, conform presei de peste hotare. Deși ulterior actrița a continuat să mai apară în filme, niciunul dintre ele nu a înregistrat succesul internațional pe care Baywatch l-a avut.

Nicole Eggert s-a schimbat și ea foarte mult de-a lungul anilor. Paparazzii au fotografiat-o recent pe stradă și nu mai are aceeași siluetă suplă. (VEZI GALERIA FOTO)

Viața tumultoasă a lui Nicole Eggert

Nicole Eggert a avut o viață cu multe coborâșuri. La doar 15 ani, a declarat că ar fi încercat să sară de pe un pod ca să își ia viața după ce cu un an în urmă, actorul Scott Baio ar fi molestat-o sexual, conform Daily Mail. Abuzurile ar fi avut loc de mai multe ori.

Nicole Eggert a descris momentele: „Plângeam și mă uitam la el (n.r. „acel pod”). Mi-am spus că n-o să mor, cel mult aș putea să-mi rup niște oase, dar n-o să mă sinucid și că mai bine ar fi să merg acasă”.

Actorul Baio a negat toate acuzațiile lui Nicole Eggert.

Citește și: Lily James, copia fidelă a Pamelei Anderson, îmbrăcată în celebrul costum de baie din Baywatch. Uite ce bine arată

Din 2000 în 2002, actrița a fost căsătorită cu Justin Herwick. Cei doi sunt părinții unei fetițe, Dilyn. În septembrie 2008, actrița l-a acuzat pe iubitul ei de atunci, Leor Dimant, de violență domestică. Cea de-a doua ei fiică, Keegan Eggert, a născut-o la vârsta de 39 de ani. Pe ambele fiice încearcă să le țină departe de paparazzii și să le ofere o viață „cât mai normală”.

Totodată, cariera în cinematografie nu mai ocupă de mult timp primul loc pentru ea, însă a mai avut apariții la TV. În decembrie 2020, People scria că actrița are un business cu înghețată. Mai mult decât atât, chiar ea a fost șofer pentru camionul cu înghețată, a relatat publicația.

Anamaria Prodan a publicat imagini cu amanta soțului în lenjerie intimă. Ce l-a anunțat pe tatăl fiului său prin mesajul... Mihaela Tatu, de nerecunoscut în ultima imagine postată. Cum s-a lăsat fotografiată prezentatoarea...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x