Cum arătau Dani Oțil și Răzvan Simion, în urmă cu 30 de ani! Poza e senzație

Dezvăluire de senzație pentru fani! Dani Oțil a publicat o fotografie în care apare alături de Răzvan Simion, în urmă cu 30 de ani!

Dani Oțil a arătat o poză cu el și Răzvan Simion, de acum 30 de ani (sursa: instagram)

În luna august a acestui an, Răzvan Simion și Dani Oțil, simpaticii matinali de la Antena 1, au împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani.

Cum arătau Dani Oțil și Răzvan Simion, în urmă cu 30 de ani

Prezentatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” nu sunt doar colegi de platou, ci și prieteni încă din copilărie. Cei doi au făcut fel și fel de pozne și nu puține au fost dățile în care și-au amintit cu drag de Reșița, orașul natal.

Răzvan Simion și Dani Oțil au crescut împreună și, la perioada maturității, au decis ca tot împreună să ia viața în piept și au venit la București.

citește și: Răzvan Simion și Dani Oțil, amintiri din tinerețe: "Eram atât de săraci la Reșița, încât mâncam corcodușe"

Nu a mai durat mult și cei doi au devenit prezentori ai matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, cucerind inimile a zeci de mii de fani încă din prima zi. Cei doi au fost nu doar colegi de platou, ci au și locuit împreună, în aceeași casă!

Recent, Dani Oțil i-a surprins pe toți cu o postare emoționantă, făcută pe Instagram.

citește și: Amintiri din copilăria lor, împreună! Răzvan l-a turnat pe Dani: "Mai ții minte ce făceai mereu în timpul orelor?"

Matinalul de la Antena 1 a publicat o fotografie în care apare el și Răzvan Simion, în urmă cu aproximativ trei decenii, adică pe vremea când abia dacă aveau vârsta de zece ani!

Așa cum era de așteptat, imaginea a făcut senzație și a adunat instant mii de reacții și numeroase comentarii din partea fanilor.

Ultimele știri