Reacția necontrolată a lui Ioniță de la Clejani, când a văzut-o pe Margherita în ipostaze compromițătoare! Ce decizie a luat: „Foarte bine”

Margherita de la Clejani a reușit să stârnească o adevărată controversă după accidentul auto pe care l-a provocat, din cauză că a condus sub influența substanțelor psihoactive. Ce reacție a avut tatăl ei, Ioniță de la Clejani, când a văzut imagini șocante cu fiica sa?

Margherita de la Clejani și tatăl său, Ioniță

Sâmbătă dimineața, Margherita de la Clejani a făcut accident și comportamentul extrem de bizar al tinerei i-a făcut pe polițiști s-o supună testelor. Astfel a ieșit la iveală faptul că tânăra a consumat substanțe interzise.

REACȚIA LUI IONIȚĂ DE LA CLEJANI, CÂND A VĂZUT IMAGINILE CU MARGHERITA

La scurt timp după ce a ajuns la audieri, fanii au descoperit pe pagina de Instagram a vedetei poze în ipostaze sexy și filmări controversate, una dintre ele fiind cea în care dansează cu un pistol în mână, pe bancheta din spate a unei mașini.

citește și: Margherita de la Clejani, filmată când dansează cu o armă în mașină

Jurnaliștii au încercat să-l abordeze și să stea de vorbă cu Ioniță de la Clejani pentru a putea afla ce părere are acesta despre incident, dar și despre imaginile compromițătoare cu fiica sa, postate pe Instagram.

Întrebat dacă toate acest lucru i se pare normale, reacția artistului a fost surprinzătoare.

Reacția necontrolată a lui Ioniță de la Clejani, când a văzut-o pe Margherita în ipostaze compromițătoare! Ce decizie a luat: „Foarte bine”

Margherita de la Clejani, filmată când dansează cu o armă în mașină

Margherita de la Clejani, filmată când dansează cu o armă în mașină

„Foarte bine ce a postat. Nu știu ce a postat. Este în derulare procesul. Nu mai facem alte declarații de presă”, a mărturisit Ioniță de la Clejani, nervos și dornic să se suie rapid în mașina personală și să plece, semn că nu este tocmai mulțumit de lucrurile pe care le descoperă despre fiica sa. Ba mai mult, acesta ar fi plecat în viteză și ar fi claxonat și mașinile din față, semn că este extrem de nervos și grăbit să scape de ochii presei.

MARGHERITA DE LA CLEJANI, PRINSĂ DE POLIȚIȘTI

Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns în vizorul polițiștilor sâmbătă dimineață, după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

citește și: Lovitură grea pentru Clejani! Boala cumplită de care suferă Fulgy, fiul lor! „Nu poate fi controlat! De boala asta nu te vindeci niciodată”

Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă

″În jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd.Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe Bd.Gheorghe Șincai, dinspre Bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație. Nu au rezultat victime. Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să testeze șoferul vinovat pentru droguri. Rezultatul a fost pozitiv”, se arată într-un comunicat

Ultimele știri