Cum se pregătește, în detaliu, nunta lui Radu Mazăre din închisoare. Iubita fostului edil a ales verighetele

Informaţii exclusive despre cum se pregăteşte, în detaliu, nunta lui Radu Mazăre în închisoare! Lizeta Haralambie, avocatul familiei, a povestit ce demersuri a făcut Roxana, iubita fostului edil, dar şi ce verighete a ales!

Informaţii exclusive despre cum se pregăteşte, în detaliu, nunta lui Radu Mazăre în închisoare! Lizeta Haralambie, avocatul familiei, a povestit ce demersuri a făcut Roxana, iubita fostului edil, dar şi ce verighete a ales!

Antena Stars a obținut imagini în exclusivitate cu inelele pe care le vor purta cei doi după căsătorie, dar și data exactă la care va avea loc nunta!

Radu Mazăre execută în prezent o condamnare de nouă ani în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia, această decizie fiind definitivă. Fostul primar al Constanţei se afla de aproape un an şi jumătate în Madagascar, el fiind extrădat în 20 mai.

Radu Mazăre se află închis în Penitenciarul Rahova, acolo unde va avea loc și nunta.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri