Dana Budeanu, selfie fără filtru. Cum arată celebra creatoare de modă atunci când nu folosește trucuri de editare

Dana Budeanu, celebra creatoare de modă a vedetelor, este cunoscută acum pentru emisunea de pe canalul ei de YouTube, Verdict, în care spune lucrurilor pe nume, fiind complet transparentă.

Dana Budeanu, selfie fără filtru. Cum arată celebra creatoare de modă atunci când nu folosește trucuri de editare

instagram

Faimosul designer stârnește mereu controverse, fiind unul dintre cei mai importanți critici de modă din România. În episoadele emisiunii sale pe care le postează pe YouTube, designerul de modă explică trendurile actuale și desfințează trendurile din modă care ar trebui uitate.

De curând, femeia care nu se sfiește să vorbească fără parazan despre orice personalitate din showbiz-ul românesc, a postat de curând un selfie fără filtru pe contul ei de Instagram.

Noua postare a strâns peste 8.000 de aprecieri. La descrierea fotografiei, Dana Budeanu a adăugat:

“ASTEA S FILTRELE DÂN CAMERA DE LA TELEFON, AMETITELOR!”

Ce dietă urmează Dana Budeanu

Cu o siluetă de invidiat, foarte suplă și sexy, i-a făcut pe toți să se întrebe ce regim urmează. Imprevizibilă așa cum ne-a obișnuit, la întrebarea ce mănâncă într-o zi, Dana Budeanu, în vârstă de 41 de ani, dă un răspuns neașteptat. Deși arată impecabil, nu se abține să mănânce tot ce vrea. Ba chiar și-a impus o dietă cu...ciocolată. Celebra creatoare de modă își începe zilele de weekend cu o felie de tort.

''Eu nu mănânc fructe. Nu îmi plac. Îmi plac foarte puține fructe. Rodia îmi place cel mai mult și ananasul, atât. Când nu mănânc rodie dimineața, mănânc tort. Primul lucru pe care îl fac dimineața e să mă duc să-mi iau tort'', a spus Dana Budeanu la Sinteza Zilei.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Preferatul ei este tortul de bezea cu ciocolată. Stilista este plină de surprize. Nu creează doar haine, ci și rețete de prăjituri. Este fidelă unei cofetării către care trimite rețetele pe care le gândește acasă.

''Sunt foarte multe rețete la această cofetărie care sunt ale mele'', a dezvăluit aceasta.

Preparatele pe care Dana Budeanu le evită cu desăvârșire sunt cele gătite. În schimb, este o fană înrăită a pastelor.

Cine este Dana Budeanu

Dana Budeanu, fostă Guțilă, este fosta soție a jurnalistului Radu Ion Budeanu, fondatorul publicațiilor Ciao și Click. În prezent, acesta este căsătorit cu Cristina Săvulescu. Dana Budeanu și soțul ei s-au cunoscut când el avea 21 de ani, iar ea 22 și s-au iubit foarte mult. Din nefericire, ei au divorțat în urmă cu 8 ani. Din acest mariaj, Dana Budeanu are două fete.

Designerul de modă a studiat marketing și management la Royal Holloway of London, iar apoi a absolvit un master în Business European la London School of Economics. Dana Budeanu are și studii doctorale la University College London. Acesta are doctoratul în integrare europeană.

După ce a început să creeze diverse ținute, designerul de modă a declarat că multe dintre creațiile sale au fost purtate de vedete faimoase precum Jessica Biel, Jennifer Lopez, Eva Longoria, iar din România, Andra, Corina și Mihaela Rădulescu, potrivit fanatik.ro.

În prezent, creatoarea de fashion deține 4 firme numite Love is flying SRL, Love is glowing SRL, Love is gipsy SRL și Love is flirtatious SRL.

Potrivit impact.ro, designerul de modă nu câștigă nici pe departe sume colosale, așa cum s-ar aștepta toată lumea. Două dintre cele 4 firme pe care le deține cu mama sa au înregistrat datorii uriașe și nu au avut niciun venit în 2019.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri