Daniela Crudu vrea să se mărite. Și-a găsit perechea și a recunoscut că vrea să devină doamnă!

Dacă în anii trecuți Daniela Crudu șoca pe toată lumea cu apetitul ei culinar, de ceva vreme asistenta păcătoasă a uitat să mai mănânce. Așa se explică cum, în momentul de față este doar pielea și osul

Dacă în anii trecuți Daniela Crudu șoca pe toată lumea cu apetitul ei culinar, de ceva vreme asistenta păcătoasă a uitat să mai mănânce. Așa se explică cum, în momentul de față este doar pielea și osul. Recent nu i-a revenit doar pofta de mâncare, dar vrea să se mărite și să se transforme într-o gospodină.

Înainte de a face pasul cel mare, Daniela Crudu a vrut să-și testeze înclinațiile de gospodină. Bruneta a răspuns invitației celor de la „Chefi la cuțite” și a luat cu asalt bucătăria, încercând să-i convingă pe jurați că știe să gătească. Daniela Crudu a dat tot ce a avut mai bun din ea, mai ales că printre jurați se numără și chef Scărlătescu, singurul burlac din echipă, despre care bruneta și-a manifestat dorința de a-l transforma în mire.

Citește mai departe pe Libertatea.ro.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri