Primul solist AC/DC se relansează la nivel mondial cu o trupă românească

 
+2 click pentru
galerie

Dave Evans, primul solist AC/DC, una dintre cele mai cunoscute trupe rock din lume,  se relansează la nivel mondial cu o trupă românească. 

Dave Evans și trupa The ROCK, căci despre ea este vorba, au avut mai multe colaborări de-a lungul timpului, dar niciuna de-o asemenea amploare.  Evenimentul va fi sărbătorit și cu publicul român într-un concert ce va avea loc în a doua jumătate a lunii aprilie,  cel mai probabil la Arenele Romane.

Trupa The Rock a cântat timp de 6 ani piesele AC/DC și este compusă din:  Daniel Ignat – voce, Adrian Popescu – chitară, Andrey Baydin – chitară/ Rusia, Dany Serrano – chitară bass/ Spania, faimosul tobar Mike Terrana/ SUA.

Piesele pe care Dave Evans și trupa The Rock vor fi în limba engleză:  „Vor fi cântece mișcate, dinamice, cu un vibe modern hard rockn roll.”

Dave Evans și-a făcut dantura la Pitești

Se pare că fostul solist AC/DC este încântat nu doar de artiștii români, ci și de serviciile medicale din țara noastră.

Anul trecut, în timp ce se  afla în turneu în România, Dave Evans a ales să-și facă dantura la noi în țară. Clinica din Pitești la care a apelat Dave Evans i-a oferit exact ce îi trebuia: un tratament complet într-un timp foarte scurt, la un preţ decent. La final, solistul s-a arătat extrem de mulţumit de noul său „zâmbet”

Renumitul cântăreț a mărturisit că știa despre despre serviciile stomatologice de calitate din ţara noastră de la prietenii lui români, dar şi de la fostul primar al oraşului Liverpool din Marea Britanie, care şi-a tratat dantura tot într-o clinică din România.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI