Căutare Live

De trei ori bunică! Mama Antoniei are al treilea nepoțel, deși nu arată deloc ca o mamaie! GALERIE FOTO

Se apropie de 50 de ani, dar ai putea jura că are jumătate din vârsta reală! Astăzi a devenit pentru a treia oară bunică, dar uitați de imaginea tradițională a bunicuțelor care croșetează botoșei, completează integrame și încep orice poveste cu „pe vremea mea”!

Se apropie de 50 de ani, dar ai putea jura că are jumătate din vârsta reală! Astăzi a devenit pentru a treia oară bunică, dar uitați de imaginea tradițională a bunicuțelor care croșetează botoșei, completează integrame și încep orice poveste cu „pe vremea mea”! Timpul ține cu mama Antoniei, iar Denise Iacobescu pe numele ei, arată senzațional!

Mama Antoniei are o siluetă de invidiat, un ten fără riduri, un zâmbet perfect! Care e secretul? Denise spune că sportul o menține tânără și frumoasă, precum și genetica extraordinară. În plus, femeia a declarat odată la „Antena Stars” că starea sufletească e cea care îți dezvăluie vârsta!

Cu cât sufletul e mai tânăr și frumos, cu atât omul e mai verde! Timpul nu și-a pus amprenta pe chipul și nici pe trupul brunetei, care arată la fel de bine ca și fiica ei, considerată una dintre cele mai frumoase românce.

Că Denise arată senzațional, demonstrează și fotografiile din galeria foto! Vă reamintim că astăzi, Denise are un motiv în plus să zâmbească, pentru că frumoasa ei fiică a născut un băiețel perfect sănătos.

Cu siguranță, bebelușul va fi la fel de frumos precum surioara lui, Maya, și frățiorul Dominic!

WOW! Arată spectaculos la doar două luni de la naștere: Andreea Bălan a trecut prin testul siluetei, în DIRECT... Fanele din toată lumea sunt uluite! După ce s-a zvonit că s-ar iubi cu Rihanna, Bieber dă cărțile pe față...
Ultimele știri