Căutare Live

Doar atat de putin pentru a fi fericita? Vezi ce a entuziasmat-o din plin pe Adelina Pestritu!

Fanii Adelinei Pestritu i-au facut acesteia o mare bucurie. Sau cel putin asa zice ea. Bruneta s-a pomenit intr-un weekend cu o surpriza neasteptata din partea admiratorilor din spatiul virtual.

Desi s-a speculat ca Liviu Varciu si Adelina Pestritu s-au impacat, nu artistul a fost cel care a dat-o pe spate de martisor pe fosta sa iubita.

Adelina Pestritu a reusit sa stranga in spatiul virtual peste 40.000 de fani, numarul rotund fiind atins chiar in weekend. "Va multumesc voua pentru numarul mare de fani: 40.000! Va iubesc si va trimit pupici pestriti! Ma simt foarte fericita si implinita!", a scris vedeta TV pe profilul ei de pe reteaua de socializare.

Oare asa de rau sa o duca fosta sotie a lui Varciu daca se bucura atat de mult in privinta numarului de admiratori de pe Facebook?

Foto: facebook.com

FOTO! Jessica Simpson a postat pe Twitter prima fotografie cu fiica ei... FOTO! Imogen Thomas, cu chiloteii mangaiati de vant...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri