Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Două actrițe celebre, Blake Lively și Eva Mendes, vor deveni mămici anul acesta! Veștile fac înconjurul Hollywood-ului!

Extrem de discrete, Blake Lively și Eva Mendes își protejează viața privată și familia cum rar au făcut-o alte actrițe înaintea lor. Nimeni nu a văzut-o pe Blake Lively la plimbare cu James în 16 luni și nimeni nu a zărit-o pe Eva Mendes când era însărcinată cu Esmeralda. Se pare că acum ambele adoptă aceeași atitudine, scrie vineri 7sur7.be.

Blake Lively

Extrem de discrete, Blake Lively și Eva Mendes își protejează viața privată și familia cum rar au făcut-o alte actrițe înaintea lor. Nimeni nu a văzut-o pe Blake Lively la plimbare cu James în 16 luni și nimeni nu a zărit-o pe Eva Mendes când era însărcinată cu Esmeralda. Se pare că acum ambele adoptă aceeași atitudine, scrie Agerpres.

După o căsătorie surpriză în 2012, Blake Lively și Ryan Reynolds au avut o fetiță, James, în urmă cu 16 luni, iar povestea continuă: fosta vedetă din "Gossip Girl" ar fi însărcinată cu al doilea copil, conform unor publicații americane. Fotografii făcute pe platourile de filmare ale "The Shallows" confirmă această informație: Blake Lively își maschează tot timpul sarcina cu o cămașă înfășurată în jurul taliei. Actrița nu și-a ascuns niciodată dorința de a avea o familie mare. "Aș vrea să văd cum un copil îl influențează pe altul", spunea ea în luna ianuarie. Iar Ryan Reynolds este de aceeași părere. "Ne-ar plăcea mult să avem o familie mare. Amândoi provenim din familii mari", a afirmat actorul.

Eva Mendes și Ryan Gosling, și ei foarte discreți în privința vieții personale, urmează să treacă prin același fericit eveniment. La 19 luni după nașterea Esmeraldei Amada, actrița de 42 de ani așteaptă al doilea copil. Și-a anunțat doar apropiații. Potrivit revistei People, Eva Mendes nu intenționa să se căsătorească sau să aibă copii. "Însă cu Ryan, lucrurile s-au schimbat. Ea a găsit în sfârșit persoana cu care dorea cu adevărat să fie", spunea actrița.

Recomandari