Fanii sunt în stare de șoc! Rapperul Rick Ross, în comă, după ce a fost găsit inconștient. Snoop Dogg, apel disperat: ''Să ne rugăm cu toţii"

 

Rapperul american Rick Ross s-ar afla în comă şi ar fi conectat la aparatele de menţinere artificială a funcţiilor cardio-respiratorii după ce a fost spitalizat de urgenţă joi dimineaţa, relatează TMZ şi Billboard.

Muzicianul a fost găsit în casa sa din Florida în ''stare de inconştienţă'' de echipajele medicale şi de poliţie care au intervenit de urgenţă. Missy Elliott, Sean 'Diddy' Combs şi Snoop Dogg se numără printre vedetele care au făcut apel la fani să se ''roage'' pentru rapperul şi antreprenorul în vârstă de 42 de ani, relatează Press Association.

''Eu cred în puterea rugăciunii. Să ne rugăm pentru Rick Ross'', a scris Missy Elliott pe Twitter.

La rândul său, Combs a scris: ''Să ne rugăm cu toţii pentru Rick Ross'', iar Snoop Dogg a menţionat într-un mesaj: ''Sper să te faci bine, fratele meu!''

''Toată lumea să se roage pentru ca amicul Rick Ross să se facă bine repede!', a comentat şi rapperul Gucci Mane.

De asemenea, actorul şi comediantul Martin Lawrence a scris pe contul său de Twitter că se roagă pentru Rick Ross şi pentru familia acestuia.

TMZ a notat că familia lui Ross a negat rapoartele potrivit cărora muzicianul ar fi conectat la aparatele de ventilaţie artificială.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE