Flavia Mihășan și-a botezat cel de-al doilea băiețel. Primele imagini de la evenimentul discret

Flavia Mihășan și-a botezat cel de-al doilea băiețel, iar primele imagini de la evenimentul discret nu a întârziat să apară pe rețelele sociale.

Flavia Mihășan și-a botezat cel de-al doilea băiețel, iar primele imagini de la evenimentul discret nu a întârziat să apară pe rețelele sociale.

Instagram

Flavia Mihășan a născut pe 15 mai 2021 cel de-al doilea băiețel. Fosta asistentă TV a trecut prin cele mai frumoase momente din viața sa pentru a doua oară, iar recent și-a botezat micuțul într-un cadrul foarte restrâns.

Imaginile de la evenimentul discret au apărut imediat pe rețelele sociale. Acesta este foarte activă pe contul de Instagram și a împărtășit cu prietenii virtuali câteva imaginii de la unul dintre cele mai importante eveniment din viața sa.

Cum a fost surprinsă Flavia Mihășan alături de băieții săi

De cuârnd, fosta asistentă TV a publicat câteva imaginii de la botezul lui Tudor, cel de-al doilea băiețel al său. Postarea sa a atras toată atenția interauților și a strâns o mulțime de aprecieri într-un timp foarte scurt.

Pozele cu Tudor și Carol au înduioșat inimile urmăritorilor cu drăgălășenia lor. Totodată, mesajul de la descrierea postării nu a putut să treacă neobservat.

"Iubitul nostru bun, când ai venit pe lume ai adus în viețile noastre multă iubire, veselie și deși primele luni în formula de patru n-au fost cele mai ușoare, tu ne-ai învățat să avem răbdare. Ești tot numai un zâmbet, o lumină de copil, iar momentul în care ai primit taina botezului a fost atât de emoționant!

Citește și: Cum arată Flavia Mihășan la o lună după ce a născut. Fosta asistentă TV s-a fotografiat alături de micuțul ei

E o binecuvântare să fim părinții tăi, să te vedem crescând lângă frățiorul tău și abia aștept momentul în care să vă văd jucându-vă și fiind cei mai buni prieteni. Te iubim enorm bubulinule și să fii mereu ocrotit și înconjurat de oameni buni și sinceri. Mulțumim prietenilor care au fost alături de noi într-o zi așa de specială.", a scris Flavia Mihășan, vizibil emoționată și mândră de cei doi băieți ai săi.

Fotografiile de la botez au strâns mai bine de 5 mii de aprecieri și o mulțime de reacții pozitive. Prietenii virtuali au ținut neapărat să ofere complimente și felicitări pentru evenimentul superb.

"Vă îmbrățișăm cu drag! ...a fost o zi minunată❤️🥰", "Felicitări! Să crească mare și sănătos!, Să fiți sănătoși, frumoșilor! 😍😍😍" sau "Să fie cu norocul mereu lânga el și voi să vă bucurați de toate realizările lui! 😍🍀", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Cine este Marius Moldovan, iubitul Flaviei Mihășan

Flavia Mihășan și Marius Moldovan trăiesc una dintre cele mai frumoase și apreciate povești de dragoste. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale musicalului "Mamma mia", acolo unde au avut amândoi roluri principale. Aceștia au decis să dea o șansă relației de iubire dintre ei în anul 2018, iar acum au o familie extrem de frumoasă.

Citește și: Flavia Mihășan, acoperită doar de un văl în luna a șaptea de sarcină. Cum s-a fotografiat dansatoarea

De asemenea, Marius Moldovan este de profesie dansator, s-a născut și a crescut în Bistrița, însă a urmat studiile la Cluj. Soțul Flaviei este foarte atent cu micuții lui și își dedică o mare parte a timpului familiei, lucru evident din postările sale de pe rețelele sociale, unde publică des imagini cu cele mai importante persoane din viața lui.

De ce nu a fost băgat cel de-al doilea fiul al Flaviei Mihășan în cristelniță

Un lucru care nu a putut să treacă neobservat a fost faptul că Tudor, cel de-al doilea fiul al fostei asistente TV, nu a fost băgat în cristelniță la botez.

„Eu sunt catolică și l-am botezat la Catedrala Sfântul Iosif, așa cum l-am botezat și pe Carol. Slujba a fost foarte emoționantă, dar la catolici nu se bagă copilul în cristelniță, pur și simplu i se dă cu niște apă pe căpuț. Deci nu a fost nevoie să fie dezbrăcat și să fie băgat în cristelniță”, a declarat Flavia Mihășan la Antena Stars.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri