Cum arată Flavia Mihășan la o lună după ce a născut. Fosta asistentă TV s-a fotografiat alături de micuțul ei

În urmă cu o lună, Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară, însă prietenii din mediul online au rămas cu gura căscată atunci când au văzut cum arată.

În urmă cu o lună, Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară, însă prietenii din mediul online au rămas cu gura căscată atunci când au văzut cum arată.

Instagram

Flavia Mihășan trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Fosta asistentă de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a adus pe lume cel de-al doilea băiețel la începutul lunii mai 2021, iar de atunci este în culmea fericirii.

De asemenea, superba mămică împărtășește cu prietenii virtuali online cele mai importante evenimente, printre care se află timpul petrecut alături de familie, însă aspectul său fizic a atras toată atenția urmăritorilor săi.

Cum arată Flavia Mihășan la o lună după ce a născut

Fosta asistentă TV este foarte activă pe contul de Instagram și nu ezită să își țină la curent cei 500 mii de urmăritori cu tot ce se întâmplă în viața ei. De curând, Flavia Mihășan a publicat o fotografie alături de Tudor, cel de-al doilea băiețel al ei, dar și alături de bărbatul care i-a furat inima.

Frumoasa blondină s-a lăsat fotografiată în timp ce își ține micuțul în brațe, iar soțul ei avea în mână un tort. Aceștia au sărbătorit o lună de când Tudor a venit pe lume, însă un alt detaliu a atras atenția fanilor.

Citește și: Flavia Mihășan a născut un băiețel perfect sănătos. Prima imagine cu noul membru al familiei

Se pare că aspecul fizic și silueta Flaviei au întors toate privirile internauților. Vedeta arată de-a dreptul spectaculos la o lună după ce a născut.

"O lună de când suntem părinții a doi copii. 🥰 …noi, obosiți, dar fericiți!", a scris Flavia Mihășan la descrierea imaginii, vizibil emoționată și mândră.

Postarea a înduioșat inima prietenilor virtuali, lucru pentru care a strâns mai bine de 10 mii de aprecieri și o mulțime de mesaje pozitive.

Fanii au ținut neapărat să o felicitate pentru că este un exemplu superb de mamă și pentru familia frumoasă pe care o are.

Citește și: Ce spune Flavia Mihășan despre a doua sarcină. Cât a luat în greutate dansatoarea și ce dificultăți a întâmpinat

"E greu, dar merită toată osteneala din lume ❤️❤️❤️" sau "Sunteți superbi, să vă trăiască micuții!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită cuvinte frumoase de încurajare și complimente.

Care este povestea de dragoste dintre Flavia Mihășan și Marius Moldovan

Flavia Mihășan și Marius Moldovan trăiesc una dintre cele mai frumoase și apreciate povești de dragoste. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale musicalului "Mamma mia", acolo unde au avut amândoi roluri principale. Aceștia au decis să dea o șansă relației de iubire dintre ei în anul 2018, iar acum au o familie extrem de frumoasă.

De asemenea, Marius Moldovan este de profesie dansator, s-a născut și a crescut în Bistrița, însă a urmat studiile la Cluj. Soțul Flaviei este foarte atent cu micuții lui și își dedică o mare parte a timpului familiei, lucru evident din postările sale de pe rețelele sociale, unde publică des imagini cu cele mai importante persoane din viața lui.

Ultimele știri