Căutare Live

Florin Ristei, testat pentru COVID-19!: Doi prieteni sunt pozitivi. Care e rezultatul primit

Florin Ristei, noul matinal de la Neatza cu Răzvan și Dani, s-a testat pentru COVID-19.

Florin Ristei, testat pentru COVID-19!: Doi prieteni sunt pozitivi. Care e rezultatul primit

antena 1

Florin Ristei, care este co-prezentator la Neatza cu Răzvan și Dani și jurat X Factor, a mărturisit că s-a testat pentru coronavirus.

Cum a ieșit testul Covid-19 al lui Florin Ristei

Colegii lui de platou au făcut glume pe seama lui. Ristei le-a spus colegilor săi că strănutul nu e simptom și nu își face griji, în special pentru că s-a testat ieri pentru COVID-19, iar testul a ieșit negativ.

“M-am testat pentru că doi prieteni din grupul meu de prieteni s-au testat și au ieșit pozitivi aseară”, a mărturisit artistul.

“Ai avut trei focare pe lângă tine și n-ai luat niciodată”, spune Răzvan.

Dani a fost suprins de cu totul altă treabă, dar nu legat de infectarea cu coronavirus.

“Stai puțin. Tu ai doi prieteni?”, l-a întrebat Dani Oțil pe Florin.

Dani mărturisește că motivul pentru care el nu a luat COVID-19 până acum este pentru că nu are prieteni.

De cealaltă parte, Răzvan Simion spune că face parte dintr-o gașcă unde câțiva dintre prieteni sunt medici.

“Noi avem o gașcă unde într-adevăr nu mai introducem pe nimeni, dar dintr-un motiv care ține mai mult de superstiție. Avem o gașcă de medici și fiecărui medic i-a corespuns din lista din grupul de WhatsApp un pacient”, a povestit Răzvan.

Florin Ristei la X Factor

Pe lângă emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Ristei mai are încă un proiect de calibru mare: X Factor, show-ul care pune în valoare cele mai frumoase voci. Florin Ristei este unul dintre jurați, având grupul destinat grupurilor.

Cei mai talentați și norocoși concurenți ai săi au ajuns până în Bootcamp. Florin Ristei a trebuit să facă alegeri dificile, având doar trei locuri de oferit pentru etapa următoare și zece grupuri din care să aleagă.

Dacă pentru italienii The Super 4 un loc era aproape rezervat, celelalte două grupuri care au obținut un scaun au fost o surpriză plăcută pentru mentorul lor: Tiny Tigers, un grup format din patru puștoaice care nu și-au mai găsit locul în grupa lui Ștefan Bănică, și gemenele Ioana și Diana Conta.

Pe lângă experiența inedită, la X Factor, Florin Ristei și-a cunoscut aici și actuala iubită, pe Naomi Hedman, concurenta din grupa Deliei. După ce Naomi a primit vestea că nu va merge mai departe în concurs, Florin și-a luat inima în dinți și și-a mărturisit sentimentele pentru ea.

"Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

Andreea Bălan, îndrăzneață într-o pijama albă ca laptele. Presupusul iubit i-a spus că este "uimitoare"... De ce nu a participat Regina Angliei la nunta Prințului Charles și a Camillei. Motivul din spatele deciziei sale controv...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x