Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

FOTO! Anna Falchi e gata sa se recasatoreasca

Nasterea fiicei sale i-a schimbat complet viata superbei Anna Falchi. Vedeta cu radacini finlandeze pare sa se pregateasca de nunta. Sau, cel putin, i-a batut un apropo deloc subtil iubitului ei.

Dupa nasterea Alyssei am realizat cat de complicat este sa locuiesti departe de oras. Dar noua casa este pe malul raului si are o camera confortabila pentru fetita mea, cu multe covoare si protectii ca sa nu se loveasca, pentru ca la noua luni ea a inceput sa mearga", a povestit modelul-actrita, mandra ca fiica ei este ca o copie in miniatura: „Are ochii albastri, este blonda, iar cand o privesc, ma vad in ea. Sunt foarte fericita. Cu ea nu ma simt niciodata singura", a precizat frumoasa.

Anna ramane insa o femeie puternica si crede in destin. „Nu mi-a fost niciodata teama sa repornesc de la zero", spune ea, privind cu incredere spre viitor. Si recunoaste: „Sincer, sunt pregatita sa ma recasatoresc". Si cum lucrurile cu Andrea Ruggieri merg bine, este clar de la cine asteapta vedeta inelul. Sa vedem daca a inteles si el.

Vezi mai jos galeria foto cu Anna Falchi!

Sursa: vdtonline

Recomandari