Căutare Live

FOTO! Kate Middleton, in a doua rochie de mireasa

Pentru receptia de nunta, Kate Middleton a lasat mai multa piele la vedere, purtand tot o creatie semnata Sarah Burton.

Daca prima tinuta, afisata in catedrala Westminster Abbey, a fost o copie fidela a rochiei purtate de Grace Kelly in ziua nuntii ei, cea de a doua rochie a lui Kate a avut usoare modificari.

A fost creata tot de catre Sarah Burton, dar de aceasta data a fost vorba de un decolteu ceva mai marinimos. Au lipsit bretelele si dantela, a lipsit si trena, insa Kate Middleton si-a pus in evidenta talia de viespe cu o centura realizata din diamante.

Pentru receptia dedicata celor mai apropiati prieteni, Kate Middleton a renuntat la voal, ascunzandu-si insa umerii goi si bratele sub un bolero de angora.

Citeste continuarea pe NuntiVip.a1.ro!

VIDEO! Dan Capatos si-a botezat fiul... Bianca Dragusanu si Daniela Crudu o “ard” cu balerine si gimnasti profesionisti...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri