Căutare Live

Gina Pistol povestește despre întâlnirea cu un numerolog. Ce a aflat despre minunea de a deveni mamă

Gina Pistol le-a dezvăluit recent urmăritorilor săi de pe Instagram că a mers la o doamnă numerolog care a ajutat-o să deslușească “întâlnirea” ei cu Josephine.

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite a vorbit deschis despre faptul că a apelat la ajutorul unui numerolog vestit pentru a afla semnificația întâlnirii karmice dintre ea și fiica ei, atunci când medicii nu credeau că Gina ar putea vreodată să devină mamă.

Antena 1

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite a vorbit deschis despre faptul că a apelat la ajutorul unui numerolog vestit pentru a afla semnificația întâlnirii karmice dintre ea și fiica ei, atunci când medicii nu credeau că Gina ar putea vreodată să devină mamă.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie, după ce o lungă periodă în care medicii i-au spus frumoasei prezentatoare că nu poate rămâne însărcinată.

Așadar, Josephine Ana reprezintă o adevărată minune în viața celor doi îndrăgostiți.

Josephine, o adevărată minune, după cum spune și numerologul

„Cred că toate se întâmplă atunci când ești pregătit să le primești. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă. Și eu i-am spus atunci: <<Ai răbdare. Nu e după noi. Dacă este să se întâmple se va întâmpla>>. Cred că nu m-a crezut atunci. Lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea a fost pregătită pentru asta, că ea e dătătoarea de viață. A venit și într-un moment în care eu eram în pauză, nu am mai fost solicitat săptămână de săptămână să plec la concerte. Am timp să trăiesc etapa asta. Mie și Ginei ni s-a întâmplat minunea asta”, a spus Smiley în podcastul lui Mihai Morar Fain și Simplu.

Citește și: Gina Pistol, în brațe cu fetița sa, în aer liber. Cum s-a filmat prezentatoarea TV alături de Josephine Ana Maria

Micuța Josephine a venit în viețile celor doi ca o minune și i-a unit și mai mult, Gina și Smiley fiind acum un cuplu și mai puternic.

Gina a detaliat ce a aflat de la numerolog:

“Până acum a vorbit cu copacii fiică-mea. Stăteam acum pe prispă și digeram informațiile și discuția pe care am avut-o cu Ștefana. Ștefana este numerolog (…) și vă dați seama că eram și eu curioasă să aflu mai multe despre întâlnirea asta karmică dintre mine, Andrei și Josephine. Eu cred foarte mult în întâlnirile karmice și cred cu tărie că destinul ți-e scris cumva în data nașterii tale. Și am aflat lucruri interesante. Ștefana mi-a spsu niște lucruri pe care cumva doar eu le știu despre mine și mi-a dat niște sfaturi. (…) a fost o discuție mișto. Abia aștept să ajungă Andrei acasă să îi povestesc și lui”, le-a povestit Gina urmăritorilor ei.

Cu cine seamănă Josephine, fetița Ginei și a lui Smiley

Micuța Josephine are acum aproape 4 luni și a fost creștinată de curând de părinții ei. Pe zi ce trece, Gina se miră și de mândrește în același timp cu faptul că cea mică a crescut foarte repede și îi vine greu să creadă că acum e așa de mare.

Citește și: Cum arată nașii lui Josephine Ana, fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. Fotografiile emoționante de la botezul micuței

Mai mulți fani au întrebat-o pe Gina Pistol cu cine seamănă micuța, iar ea a încercat să răspundă acestei curiozități. Prezentatoarea crede că Josephine seamănă cu ea, însă unii spun că seamănă cu Smiley. Un lucru e cert, micuța este foarte expresivă, iar Gina Pistol este sigură că va deveni o fetiță foarte simpatică.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.

Sharon Stone a fost surprinsă cu un bărbat de 25 de ani. Cine e și cum arată artistul RMR, cu 38 de ani mai tânăr decât ... Andreea Bănică, doar în prosop, pe iaht. Cum arată vedeta în vacanță, după ce a lăsat în urmă problemele de sănătate...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x